Személy

Ónodi Eszter

színész, előadó, közreműködő
Született: 1973. február 17. (44 éves) (Magyarország, Budapest)

Értékelés:

94 szavazatból
Szerinted?


  Vélemény:


  2015. február 17. 06:35
  Úgy látom, ma van a születésnapja... Boldogat!:-)
  Sokkal sokkal több filmben és darabban szerepelt, mint amiben én láttam.
  Kettőt emelnék ki, ami számomra nagyon tetszetős. Imádom hallgatni, ahogy előadja Agatha Christie Gyilkosság méretre című novelláját, hangoskönyvben. Mert nem pusztán felolvassa, hanem előadja, méghozzá remekül. És erősen szelektíven nézve a filmet, kedvelem a Meseautó remake-ben is, Kovács Veraként. Mert cserfes, kislányos, de azért két lábbal áll a földön, igazán eltalálta a figurát.

  2013. június 22. 13:50
  Sajnos eddig csak egyszer láttam színpadon, az viszont felejthetetlen: a Szegedi Szabadtérin tavalyelőtt bemutatott Tragédiában alakította Évát. Ez persze egy egészen különleges színészi feladat, hiszen nem igazán tud a színművész az arcjátékával hozzátenni a szerep megformálásához (az első sorokat leszámítva nem látják).
  Ónodi Eszter kiválóan oldotta meg ezt az egyáltalán nem könnyű feladatot. (Évát alakítani különösen nagy kihívást jelenthetett, hiszen lényegesen kevesebb szövege van mint Ádámnak és Lucifernek.) Magáról az előadásról itt nem írok részletesen (megtettem a produkció saját fórumában), mindenesetre abban szinte biztos vagyok, hogy megyek én még színházba Ónodi Esztert megnézni! :)

  2012. január 4. 11:01
  Megkövetem Ónodi Esztert. Mélységesen. Bocsánat. Nem hallottam az első hsz.t. Sajnálom.

  Összes hozzászólás