10+1 mókás reklám a Super Bowl-szünetből, amitől eldobod az agyad!

Arnold Schwarzenegger, Matt Damon, Ben Affleck, Jenna Ortega és egy rakás további hollywoodi sztár komédiázott önfeledten a Kansas City Chiefs–Francisco 49ers-meccs reklámszünetében.

A vasárnapi amerikai futballdöntőt végül „Taylor Swift csapata”, a Kansas City Chiefs nyerte meg a San Francisco 49ers ellen (rangadó részleteit ebben az Index-cikkben lehet elolvasni). A hollywoodi sztárok rajongóinak viszont valószínűleg nem is a meccs volt a lényeg a múlt hétvégén, hanem az, hogy a Super Bowl szünetében mutatták be az idei blockbusterek legújabb előzeteseit (itt írtunk róluk bővebben), és a legviccesebb tévéreklámokat. Alábbi cikkünkben az utóbbiakból szedtünk össze egy csokorra valót.

10 ütős trailer a Super Bowl szünetéből, amit vétek kihagyni!

A Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers-mérkőzés reklámblokkjában vetítették le először többek között az Agymanók 2, a Deadpool 3, a Twisters és a Gru 4 új előzetesét is.

Tovább

 

1. Schwarzenegger State Farm-reklámja

Arnold Schwarzenegger hiába él már évtizedek óta az Egyesült Államokban, a vaskos osztrák akcentusát nem tudta (vagy nem is akarta?) elhagyni.

Naná, hogy ez lett a központi eleme az alábbi, fergeteges reklámnak is, amiben ráadásul Arnold régi cimborája, Danny DeVito is tiszteletét tette.

 

2. Jason Momoa T-Mobile reklámja

Ehhez a reklámhoz nem sok kommentárt fűznénk:

Jason Momoa ezúttal a Flashdance című kultfilm What A Feeling című slágerét előadva dalol a szélessávú internetezés szépségeiről.

 

3. Christopher Walken BMW-reklámja

Ebben a nagyon-nagyon vicces reklámban a 80 éves sztár jön-megy, kocsit vezet, kávézik, kutyát sétáltat, étteremben vacsorázik,

és nagyon fárasztja, hogy az emberek lépten-nyomon őt utánozzák.

 

4. Anthony Hopkins Wrexham FC-reklámja

A Red Dragon-Wred Dragon szóvicc alighanem egy kis magyarázatra szorul...

  • A vörös sárkány ugyebár A bárányok hallgatnak 2002-es folytatása volt.
  • A piros kis dinoszaurusz(?) pedig, akinek Sir Anthony Hopkins az alábbi reklámban beöltözik, annak az 1864-es(!) alapítású, walesi Wrexham AFC focicsapatnak a kabalaállata, amelynek Ryan Reynolds a tulajdonosa (erről a sztár egy dokurealityt is forgatott, itt írtunk róla bővebben), a STōK Cold Brew Coffee pedig a klub hivatalos szponzora. 

 

5. Michael Cera CeraVe-reklámja

Eszelősen agyzsibbasztó szóvicc, amit aligha kell magyarázni (a CeraVe egyébként egy bőrápoló-hidratáló krém).

 

6. Jeremy Renner Silk-reklámja

Alighanem minden szuperhősfilm-rajongó nevében mondhatom, hogy

hatalmas öröm Jeremy Rennert újra kést dobálni és karatézni látni – még úgy is, hogy ezt most nem a legújabb Marvel-szuperhősfilmben teszi, hanem reggelihez készülődve, egy mandulatej-reklámban.

A színész ugyanis tavaly, rögtön újév napján szenvedett el egy szörnyű hókotrós balesetet : során 35 csontja tört el, és az elszabadult több tonnás monstrum egyik alkatrésze a máját is átszúrta, ezért hónapokra kórházba került. A felépülése a saját bevallása szerint is csodával határos volt, így aligha van jelenleg olyan ember, aki hitelesebben énekelné James Brown örök klasszikusát, az I Feel Goodot.

Jeremy Renner most már showműsorban anekdotázgat horrorbalesetéről

A Marvel-filmek sztárja a Jimmy Kimmel Live!-ban mesélte el, hogyan élte meg, amikor a saját hókotrója alá szorult, és 35 csontja eltört.

Tovább

 

 

7. Messi Michelob Ultra-reklámja

Idehaza hiába zajlott le az utóbbi években a (kézműves) sörforradalom, valószínűleg nem sokan ismerik a Michelob Ultrát – eközben Amerikában a Budweiserrel vetekszik a népszerűsége. Messit persze idehaza is ismerik, és bizonyára napra készen követik, hogy most épp David Beckham csapatában, az amerikai profiligában hasító Inter Miami színeiben rúgja a bőrt.

Messi Super Bowl-döntőre időzített sörreklámjában ráadásul egy másik ismert labdakergető, a Ted Lasso sorozat sztárja, Jason Sudeikis is felbukkan.

 

8. Jenna Ortega Doritos-reklámja

A Wednesday tévésorozat és az új Sikoly-filmek sztárja igazából csak vendégszereplő ebben a vicces reklámban,

a show-t ugyanis ellopja a két nagyika, Dina és Mita, akik a Halálos iramban franchise-t is megszégyenítő autós üldözésbe és verekedésbe keverednek, miután egy pökhendi ficsúr elhalássza az orruk elől az utolsó zacskó Doritos Dinamita chipset!

 

9. Jennifer Aniston Uber Eats-reklámja

Ez a mókás szpot már múlt héten felrobbantotta az internetet (mi is írtunk róla itt a PORT.hun), amin egyáltalán nincs mit csodálkozni, hiszen

a Jóbarátokkal befutó, népszerű színésznő úgy tesz benne, mintha nem ismerné fel egykori sorozatbéli kollégáját, David Schwimmert.

Jennifer Aniston már teljesen elfelejtette David Schwimmert

A Jóbarátok egyik sztárja nem emlékszik a másikra. Szerencsére ez csak egy reklám.

Tovább

 

 

10. (+1) Ben Affleck Dunkin' Donuts-reklámja

A 2010-es évek elején még Magyarországon is voltak a Dunkin' Donuts üzletek, amelyek kifejezetten a kávék és a fánkok árusítására szakosodtak, de mára már bezártak. Amerikában viszont változatlanul népszerű ez a gyorsétteremlánc, sőt, olyan jól fut a szekerük, hogy

a Super Bowl-reklámjukba volt pénz meghívni Ben Afflceck mellé a feleségét, Jennifer Lopezt is, sőt, a sztár országos cimboráját, Matt Damont is, aki Gézánkhoz hasonlóan igen idétlen maskarba bújt...

 

Bónusznak itt egy másik Dunkin'-reklám is, amiben Ben Affleck a saját mémjeit nézegeti, miközben popsztárkarrierről álmodozik.

 

 

(via Theathletic.com)