Folytatódik a Mellékhatás és több más RTL Klubos sorozat

Az orvosi thrillerszéria rajongói mellett örülhetnek az Apatigris és A tanár szerelmesei is – utóbbi sorozatnak már a negyedik évadát forgatják.

A béranyaság témájára felhúzott, olyan sztárokkal, mint Borbély Alexandra, Sztarenki Dóra, Nagy Zsolt vagy Tenki Réka, forgatott Mellékhatást az RTL hatalmas sikernek könyvelte el, ezért az alkotók felkérést kaptak a második évad elkészítésére is. Reméljük, ezúttal sikerül majd valóban lezárniuk a sztorit, hiszen az első évad fináléjában sok kérdés megválaszolatlanul maradt.

Szintén folytatódik az Apatigris, az RTL Magyarország első, száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjátéksorozata a lányait ragadozóként óvó édesapáról. Ahogy arról korábban már írtunk, a hol vicces, hol pedig megható szériának csak az első epizódját láthattuk a kisképernyőn, ezt követően az RTL Most+ fizetős platformon lehetett követni az eseményeket (a tévében várhatóan az ősszel folytatódnak a kalandok).

Az Apatigrishez hasonlóan A tanár harmadik évadának is csak az első részét sugározta az RTL Klub, majd az RTL Most+-on mutatták be a többi epizódot, amelyek ősszel érkeznek a tévébe. Mivel a sorozat ezen a platformon jól vizsgázott, negyedik évad is készülhet a Nagy Ervin alakított laza osztályfőnök kalandjaiból. Az RTL közlése szerint a forgatás hamarosan kezdődik.

Az RTL Most+ felhasználóinak tábora az elmúlt negyedévben egyébként több mint a duplájára nőtt, és tovább növekszik. Viszont a Mellékhatás, az Apatigris és A tanár harmadik évada már csak július 1-ig érhető el a platformon, szóval aki be akarja pótolni a lemaradását, annak igyekeznie kell. A tévében is leadott epizódokat az RTL ingyenes streamelős oldalán, az RTL Moston is visszanézhetjük, de csak az adást követő hét napon belül.


(via RTL Klub)