Folytatódik a Mellékhatás és több más RTL Klubos sorozat

Az orvosi thrillerszéria rajongói mellett örülhetnek az Apatigris és A tanár szerelmesei is – utóbbi sorozatnak már a negyedik évadát forgatják.

A béranyaság témájára felhúzott, olyan sztárokkal, mint Borbély Alexandra, Sztarenki Dóra, Nagy Zsolt vagy Tenki Réka, forgatott Mellékhatást az RTL hatalmas sikernek könyvelte el, ezért az alkotók felkérést kaptak a második évad elkészítésére is. Reméljük, ezúttal sikerül majd valóban lezárniuk a sztorit, hiszen az első évad fináléjában sok kérdés megválaszolatlanul maradt.

Szintén folytatódik az Apatigris, az RTL Magyarország első, száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjátéksorozata a lányait ragadozóként óvó édesapáról. Ahogy arról korábban már írtunk, a hol vicces, hol pedig megható szériának csak az első epizódját láthattuk a kisképernyőn, ezt követően az RTL Most+ fizetős platformon lehetett követni az eseményeket (a tévében várhatóan az ősszel folytatódnak a kalandok).

Az Apatigrishez hasonlóan A tanár harmadik évadának is csak az első részét sugározta az RTL Klub, majd az RTL Most+-on mutatták be a többi epizódot, amelyek ősszel érkeznek a tévébe. Mivel a sorozat ezen a platformon jól vizsgázott, negyedik évad is készülhet a Nagy Ervin alakított laza osztályfőnök kalandjaiból. Az RTL közlése szerint a forgatás hamarosan kezdődik.

Az RTL Most+ felhasználóinak tábora az elmúlt negyedévben egyébként több mint a duplájára nőtt, és tovább növekszik. Viszont a Mellékhatás, az Apatigris és A tanár harmadik évada már csak július 1-ig érhető el a platformon, szóval aki be akarja pótolni a lemaradását, annak igyekeznie kell. A tévében is leadott epizódokat az RTL ingyenes streamelős oldalán, az RTL Moston is visszanézhetjük, de csak az adást követő hét napon belül.


(via RTL Klub)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu