Több sikersorozat szünetel az RTL Klubon, de indul a Konyhafőnök új évada

És már nézhető A Konyhafőnök Costa Ricában játszódó spin-offja is.

Múlt héten ismételték utoljára A mi kis falunk 5. évadát, de aggodalomra semmi ok: már készül a következő, 6. évad.

Befejeződött pénteken a Keresztanyu 83 részes 1. évada is, amely január elején indult, és azóta minden hétköznap látható volt. Kolosi Péter már februárban bejelentette, hogy ősszel érkezik a 2. szezon. Május 2-án, vasárnap befejeződött az Apatigris 2. évada is.

Elindul viszont ma, vagyis május 3-án 20:15-kor A Konyhafőnök 8. évada. A népszerű gasztrorealityben újra amatőr szakácsok teszik próbára tudásukat, és Fördős Zé is csapatot kap Rácz Jenő és Sárközi Ákos mellett. A versenyzőkre egyre extrémebb feladatok várnak, melyeket most is időre kell teljesíteniük. A verseny tétje A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon.

Ugyanitt látható A Konyhafőnök legújabb spin-offja, a Dzsungeltúra Armandóval, egy 16 részes reality- és főzőshow. Az első 6 epizódban (Receptek a dzsungelből) a legutóbbi civil széria győztese, Armando Mundaraín és versenytársa, Ötves János a gasztronómia világában, a további részekben (Armando a dzsungelben), pedig a vadonban kalandoznak.

A venezulai származású Armando első kézből mutatja be magyar barátjának a karibi-latino életérzést, egyenesen Costa Ricából. Mindent maguk szereznek be főzéseikhez: bálnák között horgásznak az óceánban, kakaóbabot szednek, helyi farmokat látogatnak meg egzotikus alapanyagokért és a dzsungel közepén alszanak, ahol a természet megmutatja igazi arcát.

Az első hat rész már elérhető az RTL Most+-on, majd május 15-től érkeznek a streaming platformra az Armando a dzsungelben részei is.

via: Sajtóklub / Media1