Film

Assassin's Creed

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia akciófilm, 115 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

122 szavazatból
Szerinted?
Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Bemutató dátuma: 2016. december 29. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 20. 23:50
Elég nehézkesen indul, aztán van kb. 1 óra katyvasz és a vége (!!!) hát az nagyon el lett szúrva...

július 23. 01:08
Nem szerettem. Először is semmi nem derült ki a az almáról, ami az egész történetet mozgatta. Másodszor, a CGI jelenetek tele voltak füst effekttel, a harcok 1000 vágással voltak felvéve. Történet nem nagyon volt. Mikor vége lett, csak néztem, hogy mi van!

július 6. 20:01
Nem játszottam még ugyan a játékkal, de ez az esetek többségében inkább előny szokott lenni, mintsem hátrány. Ez esetben viszont, rögtön a film után, úgy éreztem, teljesen mindegy lett volna, mert annyira rossz. Az alapsztori amúgy már-már kezdett tetszeni, de ami elővezetésnek kiváló volt, abba sajnos benne is ragadt a film, és ez valami oltári csalódást jelentett. Talán ha 30-35 percig kötötte le a figyelmemet. A későbbiek pedig már csak lényegében ugyanezen részen való egyhangú rágódás volt. Ezenkívül fel sem fogtam a nagy részét, mivel ki sem dolgozták azt. Ráadásul felirat nélkül néztem, szóval az idegen nyelves részeken csak pislogtam. Megkedvelni egyik karaktert sem lehetett, mivel ki sem derült róluk annyi, hogy ez lehetséges legyen. Meglehetősen foghíjasra, szaggatottra sikeredett a sztori. 4/10

Összes hozzászólás