Film

Deadpool 2

amerikai akció-vígjáték, 2018 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
  • eny
  • eny
  • eny
  • mb
  • eny
  • mb
  • f

  Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

  Bemutató dátuma: 2018. május 17. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:

  február 17. 15:46:10
  február 17. 15:46:10
  (2/2)
  2017 máj. 01. - 12:39:43
  2017 máj. 01. - 12:39:43
  (1/2)

  Még tavaly vált hivatalossá, hogy a szuperhõsmozi kirobbanó sikerének hála lesz második része a Deadpool-nak, amelyet a 20th Century Fox stúdió akkori bejelentése értelmében ugyanaz a kreatív csapat lett volna hivatott elkészíteni, amelyik az alapfilmet is készítette. Ez azt jelentette, hogy a forgatókönyvet ismét a Rhett Reese - Paul Wernick duó írja, a produkciót megint csak Tim Miller rendezi és az antihõst továbbra is Ryan Reynolds játssza. Igen ám, csakhogy Miller kiszállt a produkcióból, melynél fogva a Fox fejeseinek sürgõsen új rendezõ után kellett nézniük.
  A választás végül a John Wick társrendezõjeként befutott David Leitchre esett, és úgy tûnik, a megvalósítás, a kikacsintások, a humor és minden más marad ugyanaz, mint eddig. A rövid spot Amerikában a Logan vetítések elõtt futott, nem véletlen, hogy szövegben egyszer, kiírásban pedig kétszer is elõkerül az adamantiumkarmos mutáns neve. A videó azon túl, hogy kiparodizálja Superman telefonfülkés átöltözését, feltûnik egy "Nathan Summers coming soon"-felirat is, amely utal arra, hogy feltûnik majd Cable, az idõutazó mutáns is a következõ epizódban (ahogy az elõzõ rész stáblista utáni jelenetében volt is erre hivatkozás), amely a trailer szerint hamarosan érkezik, de nem elég hamar.

  A produkció fõbb szereplõi Reynolds mellett Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Domino szerepében Zazie Beetz, Cable szerepében pedig Josh Brolin lesz.

  Feliratos \"Logan\" kisfilm - http://www.youtube.com/watch?v=oJJ64dhUFDY

  Bemutató dátuma: 2018. május 31.