Film

Kill Bill 2.

/Kill Bill: Vol. 2/
magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 136 perc, 2004 15 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

539 szavazatból
Szerinted?

  A Menyasszony végzett két egykori társával, majd tovább folytatja bosszúhadjáratát. A halállistáján Budd és Elle következik. Miután rendezi a számláját Bill öccsével és Elle-lel, aki a bérgyilkosokból álló csapaton belül a legfőbb vetélytársa volt, Mexikóba megy, hogy megtalálja utolsó áldozata rejtekhelyét. Már csak egyetlen cél lebeg előtte: megölni Billt, az egykori főnökét és szeretőjét, gyermekének apját. Közben kiderül, hogy lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, és azt hitte, hogy meghalt, mégis életben van.

  Bemutató dátuma: 2004. április 29. (Forgalmazó: Best Hollywood)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Alkotók

  Linkek:

  • PORT.hu 2004. április 29.: Kill Bill Vol.2 Én úgy vagyok ezzel a Tarantinóval, hogy nem is tudom, hogy vagyok vele. Az...

  Díjak és jelölések:

  • Golden Globe-díj (2005) - Legjobb színésznő - drámai kategória jelölés: Uma Thurman
  • Golden Globe-díj (2005) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: David Carradine

  Vélemény:


  2017. október 16. 00:45
  Első részhez képest unalmas kissé.

  A két rész együtt nem különösebben nagy szám, inkább egy normális Tarantino-féle iparosmunka. A japán leszámolás talán kivétel, a nagyon jó lett.

  2016. április 17. 23:51
  én úgy láttam,ahogy bemutatták anno a mozikban,szóval volt legalább egy év a két rész közt
  nem húzom azért le nagyon ezt ,de az első valahogy jobban ütött

  (a machate 1-2-nél ugyanez volt az érzésem :)

  2016. április 16. 20:45
  Nos, ebben van valami. Az első részt többször is láttam még régebben. Aztán ez év elején jött egy gondolat, hogy megnézem a 2. részt is, mert kíváncsi voltam, hogy is végződik a sztori. Úgy voltam vele, hogy akkor adja az egész, ha egyszerre nézem meg őket, szval egyfajta maratont tartok. Végül úgy alakult, hogy felelevenítésként megnéztem az első részt, aztán közbe jött valami és a 2.at már nem kezdtem el. Utána hetekig görgettem magam előtt ezt a filmet, míg végül 2 hónap különbséggel, de megnéztem. Ez is közrejátszhatott abban, hogy ezt karcsúbbnak találtam.

  Összes hozzászólás