Exatlon Hungary All Star

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, IV / 21. rész, 115 perc

Értékelés:

266 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: 3 évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: január 3-án jön az Exatlon Hungary All Star – A végjáték. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, most pedig már nem titok, ki az a tíz Bajnok és tíz Kihívó, aki megkezdi a mindent eldöntő összecsapást az Exatlon Hungary legújabb évadában. Abban az évadban, ahol a versenyzők egy pillanatig sem érezhetik magukat biztonságban.

A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

A TV2 népszerű extrém sport reality-jének történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők és az is eldől, ezúttal a Bajnokok vagy a Kihívók szurkolói örülhetnek majd a végső győzelemnek. A versenyzők készen állnak, január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star – A végjáték!

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2022 ápr. 04. - 21:24:58
Azért egyszer ugye vége lesz? Vagy örökké fogják adni, mint a zenei tehetségkutatókat?
Suzianna 2022 ápr. 02. - 22:25:34
Elfelejtetted, hogy miért állt át Bogi? Azok után amit Dorci és Viki műveltek vele, Dorcinak kellett volna drukkoljon? Dorci ugyanazt játszotta el amikor szemét módon csak Katának szurkolt. Nem tudom mivel tudja elérni, hogy az egész csapatot maga mellé állítja, talán a csúnya beszédjével? Akkor a többi is csak olyan. Bálintban csalódtam a legnagyobbat, hogy beszáll a cicaharcba Dorci és Gréti oldalán. Igazadva a nézők nem felejtenek.Hajrá Bogi!!!!
charles58 2022 márc. 25. - 07:48:56
Jajj, szegény Bogika. Úgy sajnálom, hogy Dorci hangosan szurkolt Katának. Ja, nem. Bogika elfelejtette, hogy átállt a bajnokokhoz anno, amikor Dorci Gabival döntőzött? Mert a nézők nem felejtenek. Hajrá Dorci!!!!!!!!!!!!!!!
riaszabo 2022 márc. 24. - 21:57:36
Az undorító Dórci hangosan, felháborítóan vezényli Katát! Remélem a következőben őt ejtik ki!! Nem változott semmit. Nem tanul, hisz esze... ? Egy irigy, igazi kígyó! Szegény Patrik jól megjárta az Exatlonnal!! Először elvették a győzelmet, majd megszívatták és kiejtették, végül nyert egy igazi gonoszkát! Szegény!! Hát nem ezt érdemelte!!
kovimari 2022 márc. 24. - 21:52:17 Előzmény Suzianna

Exatlon Hungary All Star
magyar szórakoztató műsor, 85 perc, 2022

Ez van a műsor újságban
Sport műsorról szó sincs.
sanderson 2022 márc. 24. - 14:55:58
Felháborító, hogy a még versenyben lévő játékosokat nem tájékoztatták a szomszédunkban dúló háborúról. Dávid akkor tudta meg, hogy az oroszok megtámadták Ukrajnát, amikor a kiesettek szállásán találkozott Szabó Dorkával.
Habcsoki 2022 márc. 23. - 20:18:01
Elmegy a fél műsor a kérdezgetéssel.. nagyon unalmas,nagyon gengére sikerült évad..
riaszabo 2022 márc. 15. - 19:28:05 Előzmény Suzianna
De .. ha Krisztián minden versenyzőt legyőz, akkor ő a legjobb, nem??? Vagy "sporszerűségből" nem győzheti le a gyengébbet?? Minden kiválasztás arról szól ki, kit tud legyőzni. Vajon miért az új játékost, vagy a gyengébbet futtatják folyamatosan. Mindenki nyerni akar és ez így van jól!
Suzianna 2022 márc. 14. - 22:55:53
Azt mondják, a taktikázás nincs kizárva, de ez a játék nem taktikai játék, ez Kemény sport! Azt a személyt akarják megtalálni aki a legjobb, ezért itt ki kellene zárni a taktikát. Így akkor Krisztián minden kihívót kitehet, mert a TV2 lehetővé teszi. Ezt a kiskaput be kellene zárni, igenis győzzön a jobbik! Ha már ennyi embert kivittek, akkor ne tegyenek ilyen kivételeket.
2/10
Picurkacicurka 2022 márc. 14. - 19:13:18 2/10
Nagyszerů látni, hogy Tóth Dávid milyen elégedett a párbaj sikerével. Azért szerencse, hogy nincs tükör a faházban.
Krisztián is büszke lehet magára, hogy miután kikapott Tóth Dávidtól, sikerūlt a sokkal gyengébb statisztikájú Jodit legyőznie. Igazi olimpikonhoz méltó viselkedés mind elfogadni
ezt a felajánlást, mind legerősebb játékosként
(Dani)megnevezni Krisztiánt
párbajellenfélnek. A medálgyůjteményét figyelembe véve esélye sem volt a kékeknek.
Tudom, nem tiltott a taktikázás, de vajon méltó-e?
2/10
Picurkacicurka 2022 márc. 08. - 21:19:51 2/10
Örömmel olvasom, hogy másnak is a szíve csūcske Lehel. Én magam lassan már többet foglalkozom vele, mint a versennyel. Persze ez nem is csoda a játékot nézve.
Íme Lehel a kedves: Grétának jót tett a villa, kisímultak a ráncai...
Lehel a buzdító: Iza fut, nem tudom, hogy képes lesz-e nyerni, vagy visszatér az újabb nyeretlenségi sorozathoz...
Lehel az elvarázsolt: ne felejtsūk el, hogy most két egykori exatlen-nyertes
fut egymással: Dorka és Kata...
Én azt az évadot nem is láttam, mikor Dorka exatlont nyert, de szívesen megnézném.
riaszabo 2022 márc. 07. - 23:03:59
Most fejeztem be az exatlon! Játszották már a ValóVilágot, a Survivort!! Holnap már dögöt etetnek velük?? Nem a verseny a lényeg??!! Kívánom, senki ne vegye ki a kulcsot!! Éjszaka után közös nátha, felmentés és Lehel futhat az egész csapat helyett!! Opció! Véletlenül leverni az üveget a csótányokkal együtt. Majd Lehel összeszedheti, rászolgált!! Gyalázat. Jól szétbarmolták ezt a műsort!!
Zsupsz 2022 márc. 07. - 06:52:34 Előzmény riaszabo
Jankának az is a baja szerintem, hogy felszedett néhány kilót.
riaszabo 2022 márc. 04. - 21:12:34
A szerkik jól kiszúrtak ezzel a pályával- így a párbaj előtt - a piros lányokkal!!! A Janka már alig bír futni!!
2/10
Picurkacicurka 2022 márc. 01. - 22:27:16 2/10
Drága Lehel! Valami illenék tudni: bár mindkét szóban szerepel a "pofa" szó, azért a jópofaság nem tévesztendő össze a pofátlansággal.
Zsupsz 2022 márc. 01. - 06:59:50
Lehel műsorvezetőként nem minősítheti ilyen tapló szinten a versenyzőket.
dzsenibaba 2022 febr. 26. - 10:58:42
Egy APE.
riaszabo 2022 febr. 25. - 22:12:15
Lehel egy tapintatlan, rosszindulatú, felkészületlen némber. Igazi bunkó! Nagyon rosszul csinálja. A Palik sokkal intelligensebb volt!!! Mindig közölt valós infókat a futamokról, játékosokról. A Lehel viszont össze-vissza hablatyol rettenetes stílusban. Őt nem lehetne kiejteni??? Már megérett rá!!
Zsupsz 2022 febr. 23. - 07:02:47 Előzmény NYIII
Mire gondolsz? Nem láttam az elejétől.
NYIII 2022 febr. 22. - 13:09:15
Csalódtam a Bajnokokban a sportszerűtlenség nemelfogadott út a győzelemhez. Krisztián beismerte de mégsem utasította el.
Ennyi aBajnok csapat. Kiváló sportolok. Hát azok.
Összes hozzászólás