Dollármilliókat vesztett Johnny Depp miatt Amber Heard

Nyilvánosságra hozták a hírhedt rágalmazási per bírósági iratait: több mint 6 ezer oldalnyi peranyagban tárulnak fel újabb érdekességek a hollywoodi rémálompár csatározásáról.

 

A Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard körüli hercehurcának a jelek szerint sosem lesz vége: hetekkel a per lezárulta (és Depp győzelme) után most azzal kerültek be a hírekbe, hogy mi mindent tartalmaztak a tárgyalás előtt a bírósághoz eljuttatott beadványaik. Heard jogi csapata részéről a Variety cikke alapján a legerősebb állítás, hogy a színésznő saját bevallása szerint 47 és 50 millió dollár közötti összeget veszített amiatt, hogy Depp beperelte.

Heard ráadásul korábban még ezen felül is egy csomó pénztől esett el, mivel nem fogadta el a színésznek az ötödik A Karib-tenger kalózai-filmből származó bevételének a felét. Mivel a produkciót a sztár a házasságuk alatt forgatta, az abból származó összeg, a Daily Beast számításai szerint minimum 33 millió dollár közös tulajdonnak minősült, így Amber Heard igényt tarthatott volna ennek az 50 százalékára – a válási procedúra során azonban visszautasította a pénzt, amely tényt a rágalmazási perben bizonyítékul akartak volna felhasználni, de a bíróság nem fogadta el a beadványt.

 

Forrás: David Livingston / Getty Images


A színésznő jogászai azt is írták a papírokban – ami azért elég mókás megállapítás –, hogy Heard sztárstátusza Jason Momoa, Gal Gadot, Zendaya, Ana de Armas és Chris Pine kaliberének felel meg. A nyilvánosságra került iratok azonban Deppre nézve sokkal kínosabbak, hiszen az derül ki belőlük, hogy

a színész csapata minden erejével azért küzdött, hogy a sztár közeli barátja, Marilyn Manson neve ne merüljön fel a tárgyalás során, mivel bebizonyosodott róla, hogy szexuális ragadozó,

és ez a jogászok szerint rossz fényt vetett volna Deppre magára is (az Index cikke szerint egyébként a színész és Manson üzenetváltásaiból az derül ki, hogy Johnny Depp szociopatának tartja az énekes egykori élettársát is, az őt egyebek mellett szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádoló Evan Rachel Wood színésznőt, ezenkívül exk*rvájának titulálja bennük Amber Heardöt).

A további múltbeli dolgok, amiket Heard jogi csapata mint „irreleváns személyes ügyek”-et ki akart vetetni a bírósággal a per bizonyítékai közül (részben sikerrel), az a színésznőről készült meztelen fotók sora, Amber Heard Whitney nevű húgának reality show-beli szereplése, Whitney és Amber Heard korábbi romantikus kapcsolatai, illetve a színésznő „egzotikus táncos” múltja, amit Depp szerintük úgy akart beállítani, mintha exe escortlányként dolgozott volna. Mivel Amber Heard fellebbezett a Depp győzelmével végződő per döntése ellen, a házaspárbajnak valóban közel sincs még vége. A témában korábban írt cikkeinket itt olvashatjátok.


(via Variety)