3 milliót bukott, és Kasza Tibi is leüvöltötte a Szerencsekerék peches játékosát

A szerdai nem Dávid napja volt: először a „szájról szájra” nem ment neki, de valami olyan történelmi módon, hogy a műsorvezető totál kiakadt, majd 2 millió 935 ezer forintot vesztett egy amúgy pofonegyszerű feladvánnyal.

Ahogy az a lenti videón is látható, a játékosnak nagyon könnyű dolga volt, hiszen a kitalálandó mondat (amit a „pittyegés a moziban” témakörön belül kellett volna keresni) háromnegyede már megvolt. Dávidnak viszont fogalma nem volt az egészről, így végül csak a 20 másodperces határidő után találta ki, hogy „kapcsold ki a telefont!”


Szegény versenyző így nemcsak az addig összegyűjtött 2 millió 435 ezer forintot veszítette el, hanem azt a további 500 ezret is, amit a szóban forgó feladvány előtt pörgetett. De Dávidnak előtte sem ment jobban a dolog: a szájról szájra nevű játékban Kasza Tibi segédje, Sydney mondott pár szót, amit a szájáról kellett leolvasnia, miközben egy nagy fejhallgatóval tompították a hallását.

Kasza szerint szinte történelmi volt, hogy a férfi egyetlen szót sem talált el, hiába artikulált gyönyörűen Sydney; de annyira nem volt a közelében egyiknek sem, hogy

a műsorvezető már totál kiakadva kiabált vele.

Mindez a fenti videón látható, alant pedig azt nézhetjük meg, hogy Dávid játékostársának, Zolinak sem volt túl nagy szerencséje: ő ugyanis csődöt pörgetett, azaz mindenét elvesztette, amin Hódi Pamela kedélyesen kacarászott – de végül kiderült, hogy nem szegény Zolit, hanem saját magát nevette ki.


Az eddigiek alapján számíthatunk rá, hogy a csütörtök esti adásban is lesz majd pár kapitális hiba, hiszen nem is olyan sok azért az a 20 másodperc, és vannak ugyan egyszerű feladványok, de bárki bármikor belefuthat egy trükkösbe. A rövid előzetesből pedig kiderül, hogy a sztárvendég Nagy Réka lesz, aki alaposan be fog csődölni.



(via tv2play.hu)