A Jóbarátok sztárja újra horrorban

Courteney Cox a Sikoly filmek után ezúttal egy horrorkomédia-sorozatban szerepelhet, Greg Kinnear (Lesz ez még így se!, A család kicsi kincse) oldalán.

A Shining Vale a Starz tévénél készül, és egyelőre csak egy félórás pilotot forgatnak hozzá. Sztorija szerint egy diszfunkcionális család a nagyvárosból egy kisvárosba költözik, egy olyan házba, ahol hamarosan borzalmas atrocitások érik őket. Mindezeket azonban egyedül az anya, Pat tapasztalja, aki így nem tudja eldönteni, hogy csak simán depressziós, vagy valami megszállta – a tünetek ugyanis hasonlóak…

Patet a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox játssza majd, míg Greg Kinnear lesz a férje, Terry. A karakter leírása szerint a férfi egy elbűvölő, érzékeny ember, aki ugyanannyira értékel egy jó nevetést, mint egy jó sírást. És egészen addig azt gondolta, hogy övé a tökéletes feleség, amíg az meg nem csalta a fiatal mindenessel, összetörve a konyhapultot – és talán az egész házasságot is.

Forrás: Michael Tran / FilmMagic / Getty Images

 

Terry azonban mindenre kész, hogy megmentse a kapcsolatot – még arra is, hogy párterápiára járjanak, összes pénzüket egy viktoriánius ház megvásárlásába fektessék Connecticut kertvárosában, a napi 12 perces ingázását pedig felcserélje egy 90 perces vonatútra a városba. A már a sztorileírás alapján is viccesnek tűnő pilot forgatókönyvét a Válás írójaként ismert Sharon Horgan jegyzi.

A két sztárnak pedig közel sem ez lesz az első tévés szerepe. A Jóbarátok Monicájaként megszeretett Courteney Cox a kultikus sitcom után szerepelt a Dirt – A hetilapban és a Született szinglikben, pár éve a Shameless – Szégyentelenekben, idén pedig a Modern családban vendégszerepelt. A Lesz ez még így se!, a Sabrina, A szerelem hálójában és A család kicsi kincse színészeként ismert Kinnear pedig benne volt A Kennedy családban és a Kártyavárban is (és nem mellesleg a Jóbarátok egyik 2003-as epizódjában is vendégszerepelt).


(via Variety)