Kiderült, együtt van-e még A Nagy Ő szerelmespárja

Árpa Attila és Timi exkluzív interjúban számolt be róla, hogy alakult a szerelmük, miután a műsorban a férfi a lovászlányt választotta.

Ahogy arról a napokban mi is beszámoltunk, A Nagy ő végén hétfőn Árpa Attila a mindösszesen 19 lány közül egy toszkán randevún Timit választotta Bogi ellenében. Azóta is furdalja azonban minden nézőnek az oldalát a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet velük azóta, együtt vannak-e még.

A TV2 most egy hatperces, exkluzív közös interjúban rántotta le a leplet az igazságról. A beszélgetés során ugyan Árpa és Timi összebújva, időnként egymás kezét fogva és egymást froclizva válaszolgattak a kérdésekre, arról számoltak be, hogy már nincsenek együtt, ami közös döntés eredménye.


„Ott Toszkánában nemcsak a műsor, hanem ez a tündérmese is véget ért”

– vallotta be a sztár, aki arról is mesélt, hogy ennek ellenére jó viszonyban vannak Timivel, időnként beszélnek, sőt, azt sem zárta ki, hogy a jövőben egyszer valamikor még újra összejöjjenek. Árpa Attila (aki egyébként A Nagy Ő óta nem randevúzott) beszélt arról is, milyen sok szép közös romantikus pillanatuk volt a lánnyal, aki pedig elárulta, hogy bármikor újra belevágna ebbe a kalandba.

A beszélgetés végén szóba került az is, hogy egy korábbi interjúban a sztár „nárcisztikus szociopatának” bélyegezte magát, amely szófordulat a sajtóban azóta szinte Árpa epitheton ornansa lett (mis is gyakran emlegetjük így). Most a férfi arról számolt be, hogy azóta sokan megkeresték, akik szintén nárcisztikus szociopatának vallják magukat, és átgondolva, visszanézve a műsorban tanúsított viselkedését, elbizonytalanodott saját diagnózisában,

mert szerinte az ő viselkedésmintái nem olyanok, mint állítólagos sorstársaié – ezért arra kérte az interjút néző pszichiátereket, segítsenek neki a megfejtésben.


(via tv2play.hu)