Programkereső

Erre a hétre ajánljuk

Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál

Július 16-22., Balatonboglár, Parti sétány

A balatonboglári Parti sétányon elképesztő kulturális kavalkád lesz 2018. júliusában. Ide érkezik ugyanis a világ zenéje, művészete, íze és illata. A lehető leginteraktívabb módon, ráadásul idén ingyenesen! Az immár hét éves Babel Sound Fesztivál idén is nagyot fog ütni! Bolygónk különböző pontjairól szállítják a Balaton partjára az egzotikusabbnál is különlegesebb fellépőket. Valódi kultúrtalálkozó, ahol egymást érik a koncertek és további, főként zenés és táncos programok.

11. IDFB Klub Legénység sárkányhajó VB

Július 17-22., Szeged

A nem mindennapi jelenségnek számító 12,5 méter hosszan elnyúló, 115 cm széles kenu típusú hajótestek látványa igazi kuriózumnak számít a hazai vizeken. Az elöl sárkányfejjel, hátul sárkányfarokkal díszített hajókban a hajó orrában ülő dobos adta ritmusra húzzák az evezőket a legénység tagjai.

Food Truck Show

Július 18-21., Veszprém

A Veszprémi Utcazene Fesztivál utánozhatatlan hangulatával, felbolydul a város, egy éjjel-nappal dolgozó hangyabollyá alakulva, fülledt nyár...fülledt nyári éjszakák...finom füst illat, egy omlós pulled pork szendvics, egy jéghideg almafröccs...! Igazi gasztroélmény az egész családnak!

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Július 18-21., Veszprém

Veszprém minden júliusban néhány napra igazi fesztiválvárossá alakul át: különböző stílusú utcai formációk zenélnek délutántól késő éjszakáig a belvárosban.

Campus Fesztivál

Július 18-22., Debrecen, Nagyerdő

Az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvényén a jubileumhoz méltó kínálattal várják az érdeklődőket – 17 helyszínen 500-nál is több program közül válogathatnak majd a fesztiválozók.

Jegyajánló

Vidéki Színházak Fesztiválja

2018. szeptember 3-9., Pesti Magyar Színház

A Pesti Magyar Színház fogadja a fesztivált, melynek keretében a hét nap alatt nyolc előadás  várja majd a színházkedvelő közönséget.

Benczúr Kerti Esték

2018. június 23. - augusztus 8.

Budapesten, a Benczúr utcai patinás épület kertjében második alkalommal nyílik meg a megújított szabadtéri színpad, ahol különleges nyári koncertekkel, színházi előadásokkal, klasszikus magyar filmekkel és sörterasszal várják  a látogatókat.

11. Ördögkatlan Fesztivál

2018. július 31 - augusztus 8.

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak.

Debreceni Virágkarnevál

2018. augusztus

Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az augusztus 20-i karneváli felvonulás, amely keretében a több százezer szál élővirág felhasználásával készített, közel 5 méter magas és 10 méter hosszú virágkompozíciók nívós hazai és külföldi táncosok, hagyományőrző csoportok kíséretében haladnak végig Debrecen utcáin.

Fesztiválhíradó

Júliusban ismét Magyarországon lép fel a Scooter

Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.

Különleges Borfesztiválra készülnek Tolcsván!

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre a nyár egyik legborosabb és (talán) legbulisabb fesztiválja, Tolcsvai Borfesztivál.

Hasznos és érdekes

Így lehet minden fesztivál műanyagmentes

2018-ban megszületett az összefogás: No Plastic Fantastic néven hozott létre szövetséget a Street Food Egyesület.

Megjelent a Balaton Sound Himnusza

Lotfi Begi, Jumodaddy és Myra Monoka nevét fémjelzi az idei Balaton Soundhimnusza, A Parton Várlak!

Jön-jön-jön!

VI. Óbudai Blues Fesztivál a Kobuci Kertben

Július 23-27., Kobuci Kert, Esernyős

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ez a találkozás mára a műfaj talán legfontosabb fővárosi ünnepévé nőtte ki magát.

East Fest 2018

Július 24-28., Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda

Idén is a jól megszokott helyszínen, a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival.

LB27 Reggae Camp Fesztivál

Július 24-28., Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

5 nap Jamaica ismét közeleg! Legutóbbi helyszínünkön, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont mögötti területünkön szól majd 5 napon keresztül a reggae 2018. július 24.– 29. között! Jelezzétek a munkahelyeken, írjátok be a naptáraitokba, hogy július utolsó teljes hete a kihagyhatatlan REGGAE CAMP! 

FEZEN Fesztivál

Július 25-28., Székesfehérvár

A nyárestéket koncertrengeteggel forrósítja a FEZEN 2018-ban is. Pitbull, Helloween, The Prodigy, Mr. Big, Enter: Shikari, Boban Markovic, Ákos, Ministry, Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Quimby – csak néhány név az idén 21 éves fesztivál kínálatából.