Programkereső

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

Hello Dizájn Budaörs - karácsonyi dizájn vásár

December 14., Budaörs, Major Kiállítótér

December 14-én várnak benneteket az immár 1 éves születésnapját ünneplő Hello Dizájn Budaörs rendezvényre a MAJOR kiállítótérbe,mely idén először ad helyszínt ennek a szuper alkalomnak! Az eseményre több tervezőt is meghívtak, ennek köszönhetően óriási termékpalettával találkozhattok! SŐT: hogy a hangulatot még inkább fokozzák, a vásár ideje alatt az Itt a szezon elhozza nektek azokat a termelőket, akiktől a karácsonyi menühöz meg tudjátok vásárolni a friss, ropogós hozzávalókat. Igen, ez FANTASZTIKUS. :) SŐTSŐT: elhozzák nektek Vadadi Adrienn - írónőt, aki a piciknek-kicsiknek-nagyoknak tart majd mesefelolvasást a kisteremben - "Játsszunk mesét"

Adventi Forgatag - Tokaj - 2018

December 15., Tokaj, Tokaj belvárosa

A tavalyi Adventi forgatagot hagyomány teremtő szándékkal hozták létre, melyet idén újra megrendez a Tokaj Kincsei Egyesület. Gyerekműsorral, igazi Mikulással, interaktív gyermekprogramokkal, játszóházzal várja a kisebbeket a tokaji Adventi forgatag. Közel 50 kézműves és gasztronómiai árus - közösségi kézműves foglalkozásokkal karöltve várja az ünnepelni vágyókat. Színpadi műsorokkal, tombolával, adventi süteménysütő versennyel is készülnek a szervezők. A helyi rászoruló családok javára adományokat gyűjtenek.

I. Győri Retro Fesztivál

December 15-16., Győr, Győr Városi Egyetemi Csarnok

PROGRAM: 18:00 Kapunyitás, fellépők: VILÁGSZTÁR:  ALICE DeeJay. Hazai sztárvendégek: ÁMOKFUTÓK, GROOVEHOUSE, Mr RICK, UFO Együttes, DJ SZATMÁRI & JUCUS, HAPPY GANG, SPLASH, BETTY LOVE, DJ NÁKSI, Ex SOHO PARTY = Betty Love + Dj Náksi Attila.  

Budaörs Karácsonya

December 16., Budaörs, Templom tér

Egész napos közösségi városi rendezvény az advent idején, melyre szeretettel várják a családokat december 16-án a Templom térre. Szuper téli gyerek koncertek lesznek, fantasztikus előadók és zenészek várnak benneteket, ott lesz a Hahó Együttes, a Batyu Színház és a Rutkai Bori Banda is. Ismét fellép a Szélrózsa Néptáncegyüttes és a Csicsergő Óvoda gyerek produkcióit is megnézhetitek. Estére Gájer Bálintot várják, aki kis csapatával meghitt dallamokkal remek hangulatot fog teremteni. 

Ünnepváró vásár

December 16-áig, Hagyományok Háza

A Hagyományok Háza idén újra megrendezi Ünnepváró programsorozatát és december 16-áig adventi hangulatot varázsol Buda szívébe, a Corvin térre és a gyönyörűen megújult Budai Vigadóba. A vásárban a szemet gyönyörködtető népművészeti termékek mellett tánccal, mesével, zenével, ajándékkészítő műhelyekkel, betlehemes játékkal, regöléssel, az épület fényfestésével és utánozhatatlan adventi hangulattal várják a látogatókat.

JÖN-JÖN-JÖN!

Finom Placc - Négy napos karácsonyi gasztrohappening a belvárosban

December 19-22., Budapest, ELLÁTÓkert

Mindenki visszasírja a régi idők karácsonyi hangulatát, mégis minden évben belecsúszunk ugyanabba a hibába. Az utolsó napokon próbáljuk beszerezni az ajándékokat, már szinte bármit megveszünk, csak mindenkinek legyen valami. Ezt a feszült hangulatot visszük tovább Szentestére. LEGYEN EZ IDÉN MÁSKÉPP!

Nagy Győri Retro Fesztivál

December 22-23., Győr, Audi Aréna Győr

Ugye Titeket is elkapott már a retro láz? PROGRAM: 18:00 Kapunyitás, Fellépők: Sztárvendég: BONEY M, TNT, KASZA TIBI /nagykoncert/, KOZMIX /nagykoncert/, ZOLTÁN ERIKA, DESPERADO, KORDA GYÖRGY és BALÁZS KLÁRI, V-TECH, DJ DOMINIQUE.

Pécsi Advent 2018 - VIII. Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár

December 23-áig, Pécs, Széchenyi tér

VIII. Adventi Kézműves és Mesevásár. A VIII. Adventi Kézműves és Mesevásár szervezője a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. Az Advent Pécs 2018 eseménysorozat műsorfolyama a Pécsi Egyházmegye, a Rotary Klub Pécs és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. által szervezett önálló programokból áll össze.

Advent Gyálon

December 23-áig, Gyál, Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár

Az idén több mint nyolcvan adventi eseménnyel várják Önöket az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban. Az Advent Gyálon rendezvénysorozatban minden korosztály számára izgalmas, vidám, tartalmas eseményeket kínálnak, színes programkavalkáddal, varázslatos műjégpályával, vidám koncertekkel és számos családi eseménnyel .

Jegyajánló

VANESSA-MAE

2019. május 24., 20:00

A virtuóz napra pontosan 17 év után, májusban tér újra vissza Magyarországra.

50 éves a Táncdalfesztivál

2019. január 12., 18:00

Ismét megidézzük a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.

Global Control And Censorship

2019. január 20-ig

Európa több városát megjárt tárlat a megfigyelésről, az ebből fakadó félelmekről és annak hatásairól.

Nemzeti Lovas Színház

2018. december - 2019. tavasz

A színház Pintér Tibor vezetésével immár 10 éve hódít Magyarországon, az egyedülálló lovas produkcióival.

Titokzatos szabadulószoba és bár Budapesten

Szabadulószoba társasággal - Titokzatos élmények a föld alatt, rendhagyó bár és koncertek a város legnívósabb szabadulószobáinak szomszédságában - Neverland

Letennéd az úszógumit? Így szabadulj meg a zsírtól!

Mutatjuk a legjobb karcsúsító gyakorlatokat.

5 módon is lehetsz alkoholista. Magadra ismersz?

Az alkoholizmus nem csak azt jelenti, hogy valaki túl sokat iszik.

7 finomság, ami úgy pörget reggelente, mint a kávé

Unod, hogy sárgul a fogad? Van mire lecserélni a kávét!

Színházi előadások az ünnepekre Budapesten
Színházi előadások az ünnepekre Budapesten

2018. december 25 -31. közötti időszakból válogattunk.

Jegyvásárlás