Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

V4filmfeszt: Tűz van, babám!

2018. február 17., 19:15

1968-as Tűz van babám! Oscar-díj jelölést kap a legjobb külföldi film kategóriában. Méltán. Milos Forman tűzoltóbálja hatalmas sikerrel robban be a filmvilágba.

Várkert Mozi: British Museum: Hokuszai - A nagy hullámon túl

2018. február 14., 18:00

Hokuszai – A nagy hullámon túl egy exkluzív tárlatvezetés és lebilincselő dokumentumfilm a British Museum legújabb, azonos című kiállításáról és Kacusika Hokuszai életéről, művészetéről.

Müpamozi: Az utolsó tangó Párizsban (1972)

2018. március 12., 19:00

Francis Ford Coppola állítólag egyszer azt mondta róla, hogy ő az, aki ha fehér öltönyben egy tócsába zuhanna, akkor sem lenne sáros. Vittorio Storaro a világ egyik legjobb operatőre.

Budapest Symphony Orchestra - Filmzene fantázia

2018. augusztus 17., 20:00

A Budapesti Nyári Fesztiválon már hagyományosnak számítanak a filmzenei koncertek, melyek minden évben az ország egyik legszebb mozijává változtatják az idén 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot.

VÁSÁRLÁSI MARATON A PREMIERBEN

Készülj a tavaszra a Premier Outlettel! Március 2-4-ig a Vásárlási Maraton ideje alatt több mint 100 divatmárka kínálatából válogathatsz akár 80%-os kedvezménnyel.

Kritika

A csúnyácska lány és a halfiú egymásra talál - A víz érintése

Guillermo Del Toro egy szuszra hozott összes egy izgalmas kémsztorit, egy csodás szerelmes filmet és egy megragadó szörnymesét.

Interjú

Nem lehet röhögve elmondani egy viccet – Pindroch Csaba

Hogyan lehet komolyan játszani egy vígjátékban, hogy jött a szerep annak idején, miért nehéz újszülöttel játszani, mi az a színész paradox és volt-e csók Nagy Ervinnel?

Az Utøya-szigeti mészárlásról szóló film megdöbbentette a Berlini Filmfesztivál közönségét

Az Utøya 22 valós időben, a lehető leghűbben rekonstruálja Anders Behring Breivik 2011-es tömegmészárlását, ami 69 áldozatot követelt.

Lista 15 érdekesség a 43 éves Drew Barrymore-ról

Drew Barrymore hatalmas mélyrepülés után tért vissza az élvonalba.

Jessica Chastain még a végén tényleg benne lesz az Az 2-ben

A Stephen King-rajongók hónapok óta ezt követelik, de ő is nagyon szeretne bekerülni.

Danny Boyle rendezheti a következő James Bondot

A Gettómilliomos és a Trainspotting alkotóját az MGM filmstúdió is támogatja.

A szexjelenetek szabályozása cenzúrába csaphat át

Andy Serkis legalábbis ezt mondja. Szerinte az új szabályozások öncenzúrára késztetik a rendezőket, ami megöli a kreativitást.

Legyen tánc!

A Stranger Things sheriffje elment az Antarktiszra, hogy táncoljon a pingvineknek

David Harbour a nagyon vicces produkcióval a Greenpeace nevében hívta fel a figyelmet az Antarktisz megóvásának fontosságára.

Klaatu Barada Nikto

25 éve mutatták be A sötétség seregét – Amerikában

Euróbában már '92-től vetítették minden idők legviccesebb akcióhorrorját, ami popkult ikont csinált Bruce Campbellből.

Filmes rendezvények

Cseh és Szlovák Filmkarnevál

Köszöntjük Jiří Menzelt is 80. születésnapja alkalmából, illetve emlékezünk a közelmúltban távozó szlovák színészre, Marián Labudára.

Frankofón Filmnapok és Fesztivál

Február 28. és március 31. között változatos programokon keresztül ismerkedhetünk a francia nyelv és a frankofón kultúra sokszínűségével

Heti mozipremierek Összes premier

 • Éjszakai játék
  Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul - valami nagy baj történik.
  Időpontok
 • Hihetetlen történet az óriás körtéről
  Mitcho és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre.
  Időpontok
 • A Pentagon titkai
  1971 júniusában a The New York Times részleteket közöl egy szigorúan titkos jelentésből, amelyből kiderül, hogy az USA kormánya félrevezette a közvéleményt a vietnámi háborúval kapcsolatban.
  Időpontok
 • A víz érintése
  A szigorúan őrzött kormányzati létesítményben takarítónőként dolgozó, magányos Elisa élete gyökeresen megváltozik, mikor munkatársnőjével felfedeznek egy titkos kísérletet és annak alanyát.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Derült égből család
  Mr. és Mrs. Proiux egy este csodálkozva fedezik fel, hogy egy bizonyos Patrick az otthonukban költözött. A különös fiú azt állítja, hogy csak hazatért. Mr. és Mrs. Proiux nem emlékszik a...
  Időpontok
 • Lady Bird
  Greta Gerwig első önálló rendezése merész, új hangot üt meg, bravúrosan tárja fel a humort és a pátoszt, amit egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszony rejt.
  Christine "Lady...
  Időpontok
 • A szelíd teremtés
  Dosztojevszkij novella-adaptációjában egy nő egyedül él egy isten háta mögötti orosz falu határában. Egy nap visszakapja azt a csomagot, amelyet korábban börtönbüntetését töltő...
 • Vonat Busanba - Zombi expressz
  Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az...
  Időpontok
 • Vörös veréb
  A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere.
  Dominika...
  Időpontok
 • 12 katona
 • Bosszúvágy
  A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor...
 • A HELY
  Egy titokzatos név nélküli férfi "A HELY" nevű kávézóban fogadja ügyfeleit. A hozzá fordulók különböző problémákkal keresik fel, mindegyikük vágyik valami olyanra, amit az...
 • Hívatlanok 2 - Éjjeli préda
  Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka...
 • Ismael szellemei
  A középkorú férfi, Ismael Sylviával él, de még mindig gyászolja 20 évvel korábban elhunyt szerelmét, Carlottát. Carlotta egy nap azonban váratlanul újra feltűnik, ami mindhármuk...
További premierek

Hogyan tedd hallgatóként borzalmassá a hangversenyt mások számára?

Úgy gondolod, hogy túl sokan járnak klasszikus hangversenyekre? Esetleg észrevetted már, hogy senki nem értékeli úgy ezt a nemes szórakozást, mint te? Tündökölni akarsz a magaskultúra eme fellegvárában? Ezt a listát Neked írtuk, kedves koncertlátogató!

Ablaktól az ékszerekig - Louis Comfort Tiffany mesés üvegei

Százhetven éve született az eredetileg festőnek induló Louis Comfort Tiffany. Az amerikai iparművész, aki kihozta a templomokból az üvegművészetet, kísérletezett apróbb használati tárgyakkal, üvegablakokkal, de apja után az ékszerészetbe is belekóstolt. Nézze meg, hogy varázsolta még saját otthonát is műalkotássá!

A legnehezebb balettmozdulatok egyetlen videóban

Hogy a művészi kifejezőerejük mellett miért is tiszteljük annyira a balett-táncosokat, arra egy jó szemléltető példa a Washington Ballet 2014-es videója: hat táncos mutatja be a számára legtöbb gyakorlást kívánó lépéseket.

Mit tehetünk, hogy ne sérüljön a gyerek váláskor?

A gyerekek amiatt sérül, ahogyan a szülők viselkednek egymással és persze a gyerekkel. Jöjjön el, és hallgassa meg szakértőnk előadását!

11 szokás, amivel az orvosok szerint fel kéne hagynod

A dohányzás és az alkohol nincs köztük! A legtöbb úgy rombol, hogy talán fel sem tűnik.

Milyen kenyérpirítót érdemes venni?

Kiderült, hogy a kenyérpirítók is fejlődtek az utóbbi években, összeszedtük hol tartanak most.