Underground szexoktatás

Bakancslistához adom
Sex Education
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-angol vígjáték, drámasorozat, 45 perc, 2019

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Terapeuta anyja miatt a bizonytalan Otis mindenre ismeri a választ a szextanácsadás tekintetében, így a lázadó Maeve felveti egy iskolai szexterápiás klinika ötletét.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kmera febr. 02. 18:49:49 10/10
admala: hát, ilyen ez, ha nem dokumentumfilmet nézel...
Szuper jó kis sorozat, szerintem külünösebben nem gáz a színészek kora, és kifejezetten sok a jó karakter közöttük, és a felnőttek között is. A sztorik nyilván eltúlzottak, de ez nem egy realista dráma, szerintem semmi gond nincs vele, biztos nem lenne ennyi történet és ennyi humor benne, ha nem élnének túlzásokkal - de szerintem ebben a műfajban ez pont belefér.
admala jan. 21. 02:05:35
Ujabb sorozat amiben 23-25 evesek jatszanak 16-17 eveseket... De az nagyobb baj hogy noha a dramaturgia jo, eleg szellemes, fordulatos, jo ritmusu, jo zenek, stb, erzelmes, sot akar meg hasznos is lehet technikailag egy tinedzsernek, az embernek felfordul a gyomra a helyenkent erosen amerikai pite stilustol es ketlem hogy a szexualis szabadossag ilyen merteku tultolasa es annak totalisan termeszetesnek beallitasa es kifejezetten obszcen megjelenitese jot tenne a kolykok pszichejenek. Az egesz, ezekkel az idos szineszekkel akik kvara koraven tiniket jatszanak, tok abszurd, sot eleg beteges hatasu, es egyszeruen oncelu hogy a tinedzsereket szexmanias es szexualisan hiperaktiv, szinte allatoknak allitjak be (akik fenyes nappal az iskolaudvaron az iskolatarsaik elott kefelnek es errol ugy beszelnek mintha csak csoroztek volna...)
1/10
CsárliFirpó jan. 19. 02:30:14 1/10
A hozzászólás moderálva lett.