Jack Reacher

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, 130 perc, 2012

Értékelés:

496 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: "Kerítsék elő Jack Reachert!" Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.
Bemutató dátuma: 2013. január 3. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
dorog szept. 28. 12:53:12
Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy egyesek leszólják. Izgatott ez a Zak fedő(?)nevű orosz pasas, elővettem orosz-magyar kéziszótáramat, és meg is találtam a megoldást. Valószínűleg így rövidítik oroszban a заключённый 'fogoly, rab' szót a börtönzsargonban, így ezt használta magára ez a jóember.
robertsuzuki júl. 15. 18:51:39
Lehet itten hümmögni, de Thomas Cruise orr nélkül is TomCruise. Valszeg a "kéjjel-nappal" forgatásán hagyta el az orr-t.
iwik jún. 16. 10:10:47
Chris Hemsworth játszhatná Jack Reachert. Jelentősebb arcszőrzet nélkül.
sexykex ápr. 24. 11:10:10 Előzmény -Vídia-
„A szcientológia egyház hívei nem élnek kábítószerekkel; ha korábban éltek ilyen szerekkel, akkor a tapasztalat azt mutatja, hogy felhagynak a fogyasztásukkal. Ez vonatkozik az alkoholra is. Az egyház kampányokat szervez a drogfogyasztás visszaszorítására.” Mivel Tom Cruise az egyház harmadik, egyesek szerint második embere valószínűleg kerüli a drogot és az alkoholt.
Más! Lassan elárulhatnád, hogy miért foglalkozol velem. A kisfiúk annak a kislánynak a haját húzgálják, aki tetszik nekik. Elfogadom, hogy szerelmes vagy belém, annak ellenére, hogy én fiú keksz vagyok, de ha nem vigyázol, lassan nevetségessé válsz, és teljesen ostobának fogsz tűnni. Új Nick ide, új Nick oda…
-Vídia- ápr. 23. 21:29:48 Előzmény sexykex
"Tom nem lehet alkoholista"..gondolom tegnap felhívott és beszámolt..miért ne szeretné a vörösbort? aki 2 hónapig szereti, az ilyen puffadt..el sem tudod képzelni,h hogyan él..annyira az ellenkezője a tiednek..úgy tetszik amikor csokiskeksz okoskodik..valszeg a környezete már nem hallgatja meg...kénytelen itt
9/10
Namegasztán 2019 dec. 27. - 20:01:32 9/10
Szerencsére nem olvastam, így egész jónak találtam. :)
Oké, hogy öreg, de a történet szerint nyugdíjas katonai nyomozó (vagy mi), azaz kb. ilyesmi korúnak is kell lennie, nem?
A film jól ment, nem ült le nagyon sehol, különösebben feltűnő és megmagyarázhatatlan hibák sokáig nem voltak, aztán a végén jöttek a durva dolgok. Nem tudom, hogy az író vagy forgatókönyvíró volt a hibás ezekben.

A végén a néger rendőrnek miért kellett kiadnia magát? Nem logikusabb lett volna a rendőrség berkeiből figyelni, és segíteni eltussolni, ha napvilágra kerül valami?
És hogy a nőt pont a főügyészség épületében kapja el, és pont ő, akinek a háttérben kellett volna maradnia? Miért nem otthon kapta el két samesz?
Aztán a kőbányában a végén Reacher leáll szólózni a lövésszel. Amikor nem tudhatja, hány géppityus van még, akik szépen lelövik majd, akár győz, akár veszít. Ilyen dolgok a '80-as évek akcióhőseihez illettek. Kitalálhattak volna valami olyat, hogy kifogy a lőszere, és rákényszerül, ha már verekedést akartak. Aztán eltöri a tag kezét, és hogy ne szenvedjen, azonnal eltöri a nyakát is. Ha tényleg komolyan gondolta, kezében volt a fegyver, tudott volna olyat lőni, hogy biztosan meghaljon, de egy órát ott ordítson. Ő meg mehetett volna addig meginni egy kávét.
És hogy a négert gyakorlatilag célzás nélkül lőtte ki a nő mögül, mikor legfeljebb a füle látszódott ki? Hát ez durva. Ide is kitalálhattak volna valami értelmes és ötletes módszert.


7/10
Richard Kovács 2019 szept. 19. - 10:28:37 7/10
Szerintem jó film. A folytatás (2. rész) csapnivaló, nézhetetlen, elaludtam rajta.
Sanyipapó 2019 júl. 31. - 05:26:10
Lee Child regényeinek megcsúfolása TC főszereplésével leforgatni ilyen filmet.
Miért adta hozzá a nevét?

Belmont 2019 jan. 04. - 21:10:32
Erről a filmről le kéne venni, hogy Jack Reacher és akkor elmenne egy sima akciófilmnek. Aki egy-két regényt elolvasott, az tudja, hogy ez a karakter pont nem egy Dugó Matyi. De őszintén szólva jobban zavart, hogy a krimiíró hogy adhatta a nevét egy ilyen sablonos buta sztorihoz.
bekukkancs 2018 okt. 11. - 22:55:50
Majdnem tíz percig néztem ezt a a filmnek nevezett hulladékot.
Ha ennek a ripacsnak az összes filmjét véletlenszerűen összevágnák és
összefűznék ugyanilyen "értelmes" történet maradna :)
sexykex 2018 aug. 20. - 12:19:03
Meglepően öregnek és időnként puffadt, borgőzös orrúnak tűnt Cruise. Pedig a szcientológiai főmuftija nem lehet alkoholista. Megeshetett persze, hogy csak orrba nyomták egy fárasztó forgatási napon.
(Apropó szcientológia. Az ő eszmerendszerük sem tartalmaz sokkal több hülyeséget, mint a többié és valljuk meg őszintén: ma az összes egyház üzleti alapon működik. Bár mondjuk Xenu története meglehetősen meredekre sikeredett, nekem szimpatikusak ezek az újjászületéses víziók.)
Szimpatikus ez a film is, mert lendületes, akciódús és Tom Cruiset nagyon jó színésznek tartom, bárhogy is áll az orra.
chagaal 2017 okt. 14. - 19:16:55
... most éppen a Mozi+-on, ahol balfelsõ sarokban tenyérnyi elõzetes, el sem kezdem, ha ennyire leszarja a nézõt a Mozi+...
8/10
hsolo 2017 máj. 04. - 11:20:09 8/10
Szerintem jó. Nekem tetszett. Bár Tom Cruise-rõl nehéz elhinni, hogy az alkatával mindenkit lenyom közelharcban is. Viszont szerintem nem a szokásos sablonok vannak benne, bírtam a csavarokat a sztoriban.
7/10
idõjós1010 2017 febr. 25. - 21:03:46 7/10
Az eleje nagyon felcsigázta az érdeklõdésemet. Viszont késõbb, egyre inkább leült a film, és bár lehet hogy azért nem volt minden tiszta, mert kétszer bealudtam rajta, de abszolút nem lett világos a végére az indíték, és a félszemû pasasnak is mintha elfelejtettek volna keret történetet adni. Akciódúsnak sem igazán mondanám, merthogy bár nem volt benne kevés, de 130 percre azért talán ennél több kellett volna.
Cleo. 2016 dec. 30. - 18:45:44
Ez az M+ mekkora tetû! A film alatt végig ott volt a fél képernyõt lefoglaló mûsorreklám. Fujjj. Ezek is megbánják.
Tomas2119 2016 okt. 24. - 16:44:43
10 perce megy a film, de elvileg katona tele van kitüntetéssel és senki nem tud róla semmit .... he?!
10/10
pp13 2016 máj. 17. - 21:19:48 10/10
10/10
7/10
cellasto 2016 ápr. 08. - 23:50:19 7/10
hát nem ez lesz tommy fiu legjobb filmje ez tény :P
egyébként a bunyók jók voltak,de néhol nagyon leült és vontatott lett
néhol meg már túlzásba vitték a dolgot(lásd pl.autósüldözés)

a lõteres arc viszont telitalálat volt :)
nagyon szórakoztató karakter lett,le a kalappal

nagyon csípem cruise-t egyébként,baromi hitlesen játszik szinte minden szerepet

no de nem volt ez akkora durranás,hogy legyen második rész is belõle..szerintem
filoszemitabélus 2016 febr. 09. - 18:07:44 Előzmény MissPoppy_
A könyvbéli alak méreteinek valóban nem felel meg. Ettõl függetlenül hihetõek a verekedéses jelenetek. Nézz utána Kunkli Tivadarnak. Kb 75 kiló és 170cm magas. De gyakorlatilag legyõzhetetlen volt különbözõ küzdõsport kategóriákban.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu