Film

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

/John Wick 3: Parabellum/
amerikai akcióthriller, krimi, 130 perc, 2019 BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…

Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.
A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.
John Wick, az ikonikus bérgyilkos 2014-es bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvend: a legenda sztorijából azóta képregényt írtak, a rémkirály videójátékokban köszön vissza, és már egy TV-sorozat is szerepel az alkotók tervei között, a The Continental címmel.

Bemutató dátuma: 2019. május 16. (Forgalmazó: Freeman Film)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

március 24. 01:02:58
március 24. 01:02:58
A hozzászólás moderálva lett.
március 16. 12:22:06
március 16. 12:22:06
A hozzászólás moderálva lett.
2018 márc. 05. - 12:06:39
2018 márc. 05. - 12:06:39
Hiszek benne, hogy megtalálja azt akit nem tud megölni és az õt sem tudja megölni. Ebben a pillanatban azt fogja kérni magától, hogy küldj még mélyebbre......és akkor jöhet a következõ rész mert igazán úgy érzi John Wick már nem létezik a lehetetlen küldetés.
Csak azt nem értem, miért kell ugyanazon történetbõl, látványból több rész?!