Sztárban sztár

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar show-műsor, 100 perc, 2020

Értékelés:

290 szavazatból
Szerinted?

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás - száll versenybe ismét azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet! Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Bonitó ápr. 02. 21:56:31
Az eddig látottak alapján az alábbiakat gondolom a mai estéről:

Barbi szuper volt, mint Katona Klári.
Petra nagyon jó volt, tetszett. Az alsó régiókban Wolf Katit hallottam, volt amikor kissé elcsúszott. De ez egy saját magának írt szám, ami egy nagyon-nagyon nehéz nóta! Igen nehezen énekelhető.
(Sajnos mindig túlfeszült, nem tudja magát elengedni, kár. De nekem Barbi mellett a másik kedvencem.
Karády Katalin "Szomorú vasárnap" c. száma inkább egy paródia volt. Hiteltelen, rosszul előadott produkció volt. Maximális pontszámmal. Így Petra mellé került. Holott nem volt jobb, mint Petra.
Oláh Ibolya nagyon hamis volt, a hangutánzás jól sikerült, de ismét túlértékelték. Nem tetszik a viselkedése, és az sem ahogy bohóckodik a mikrofonnal. És az egész emberi viselkedése furcsa.
Valkusz Milán előtt le a kalappal, mert a választott száma, igaz, hogy meghaladta a képességeit. de beletett apait-anyait a produkcióba, és így egyre közelebb került az eredetihez.

Kiss Ramóna pontozása - mindenki 10 pont állandóan - zavaró, és a haja ma borzasztó.
10/10
DUNAWÖLD ápr. 02. 20:25:14 10/10 Előzmény jesolo
Téged igazol Kökény Attila mai Tízese 👍
Petra rules ❤️
10/10
DUNAWÖLD ápr. 02. 20:22:01 10/10
Akàrhànyszor idekapcsolok, valami fenomenàlist kapok el...
Petra ma olyan Wolf Kati volt, hogy csak hízelgő lehet az eredetinek.
A zsűri meg hülye. A nagyon pici pluszt szàmonkérni màr rosszmàjúsàg.
2/10
blaha60 ápr. 02. 19:32:04 2/10
Nem volt normális ,aki kitalálta ezt a vágási technikát !!! Szemet rontó !!!!!!!!!!!
jesolo márc. 29. 12:43:24 Előzmény Kenessey Márta Zsuzsanna
Igazad van, mit tettek ők Petikével az asztalra, hogy másokat bírálhassanak? A zsürit tisztelni illene, elfogadni a szakmai véleményét. Kökény Attilán kívül a többiek mit értenek hozzá?
Kenessey Márta Zsuzsanna márc. 19. 21:40:25
Tóth Andi tényleg ilyen nagytudásúnak érzi magát? Hogy várja hogy szeressék és elfogadják így hogy ő mindenkit lehúz, lepontoz?
2/10
nikato márc. 16. 16:24:44 2/10
Ez arról szólna, hogy hangilag is leutánozzák a feladatot, Gubik Petra hozta Rúzsa Magdit, de Oláh Ibolya a saját hangján ad elő mindent, az Ő hangját nem igen lehet változtatni, Judy is a saját hangján énekelgetett, azt a hangmélyítést majdnem mindenbe belevitte amit szokott csinálni, arról nehéz lehet leszokni, nem is fog, pedig idegesítő.
szabzero márc. 13. 13:39:58 Előzmény Margo Hriczu
Nem mindegy ? Szórakoztató műsor, a teljesítmény nem mérhető, innentől felesleges hisztizni. Vagy figyelembe veszik a közönség szavazatait, vagy nem. Te meg vagy nézed, vagy nem.
Margo Hriczu márc. 13. 13:13:14 Előzmény szabzero

Ide írd a spoileres tartalmat


Csak nem mindegy hogy mikor "ejtik" ki, az elején vagy kötelezőből futtatják egy ideig! De nem ő az egyetlen akit több részen engedik tovább, bármilyen gyenge.
sanderson márc. 11. 19:13:06
Az előző hozzászólásomban a második link nem működik. A Paroles, paroles magyar feldolgozását szerettem volna megosztani Vince Viktória és Lukács Sándor előadásában.
sanderson márc. 11. 18:51:06 Előzmény jesolo
Egyetértek. Az alakítandó énekesek jó része is ismeretlen a számunkra. Engem is talán ez bosszant a legjobban. Az sem tetszik, hogy az ismertebb magyar és külföldi előadók közül évről évre mindig ugyanazokat sorsolják ki feladatként. Mintha túl kevés énekes neve lenne a számítógépben. Pedig szívesen hallgatnám Karen Carpenter valamelyik dalát az egyik női versenyző előadásában.
Például: https://www.youtube.com/watch?v=wawbhXQX2TQ
A magyar énekesnők közül pedig jó lenne, ha Vince Viktóriát is lehetne választani. Az ő dalait a Csináljuk a fesztiválból is hiányolom....Hány éjjel vártam, vagy Téged nem felejtlek el.
https://www.youtube.com/watch?v=pvTss3sJmsv Ez pedig a Parole, parole.
jesolo márc. 02. 08:15:13
Lassan elengedjük a műsort. Nyúlós, vihogós, teletömve "rövid" reklámokkal (legalább ne mondanák), nem lehet kivárni a zsüri hosszas tömjénezését, mert mindenki a legjobb. Ennyi szuperlativuszt még életemben nem hallottam. Az állandó magánéleti megjegyzéseket meg végképp el kellene hagyni. A sok vihogástól nem érteni Tillát sem. Nem értem, kulturáltan is lehet nevetni, de nem a saját vicceinket (lásd Szabolcs, a manduláit is látni). Sajnos az alakítandó énekesek jó része is ismeretlen számunkra, mert valószínűleg csak a fiatalok ismerik ezeket a nevenincs dalnokokat. Akit kiesésre szánnak, utánozhatatlan-ismeretlen feladatot kap. Ezért nincs is kihez hasonlítani. A végét már nem is szoktuk megvárni. Jószerivel az is mindegy ki esik ki.
2/10
blaha60 febr. 26. 20:54:20 2/10
Andi féltékeny Gubik Petrára !!!!!
7/10
AzErzsike febr. 26. 20:08:28 7/10
Emelt díjas szavazás??? Hol élnek ezek?
Kicsi66 febr. 20. 19:11:18 Előzmény blaha60
a szemem majd kisült tőle!!!
2/10
blaha60 febr. 19. 20:19:32 2/10 Előzmény nikato
Szerintem Ramóna az egyik legértelmesebb artikuláltan beszélő a csapatban !!!
2/10
blaha60 febr. 19. 20:14:31 2/10
Ki volt az a idióta aki ezt a fajta cikk-cakkos vágási technikát bevezette ?!!!!
jesolo febr. 19. 19:58:37
Hogy néz ki Tilla, gusztustalan macinacis focista. Tóth Andi folyton nyavalyog, hogy bántják, nem kéne még rátennie. Maricsot hagyjuk.... Mit keresnek itt, erthetetlen Szabolcs mint Marics, vihogógép . Nem baj, van a távirányítón némító gomb is.
2/10
nikato febr. 17. 13:13:44 2/10
Lékai-Kiss Ramóna minek minden műsorba? Eddig Ördög Nóra folyt a csapból is, most Ő! Már senki nem vállalja a celebműsorokat?
Kori54 2022 márc. 27. - 22:13:39
Marics Petinek nagyon nehéz dolga volt énekelni a saját hangján :D
Összes hozzászólás