Házasság első látásra: úgy leoltotta Enikőt a papája, hogy öröm volt hallgatni

Folytatódott a Peti–Enikő–András szappanopera a TV2 párkereső realityjében.

Az egész dolog – ahogy arról folyamatosan be szoktunk számolni – úgy kezdődött, hogy Andris kicsit el volt tévedve azt illetően, hogy milyen műsorban is van, és ahelyett, hogy felesége, Petra felé próbált volna meg valamiféle kötődést kialakítani, inkább a többi páros női tagjaira mozdulgatott rá (miközben szegény Petrát folyamatosan alázta). Majd Enikő írt rá Andrásra, amiből a műsor eddigi legnagyobb drámája lett. Peti nem tűrhette tovább a lány flörtkezdeményét, és a pár különköltözött.

A műsor legutóbbi adásának egyik jelenetében azt figyelhettük, ahogy a felek beszámolnak hányattatásaikról egy-egy telefonbeszélgetés során: Peti egy barátjának meséli el, hogy nem teljesen úgy lesz majd az a lakásnéző találkozás, ahogy eredetileg tervezték, mivel kiköltöztette Enikőt, Enikő pedig az édesapjának panaszkodott, hogy a srác egyszerűen kitette a Jászai Mari téren, hogy menjen isten hírével.

Miközben azonban Peti barátja a hallottak alapján empatikusnak bizonyult, Enikő apja ahelyett, hogy vigasztalta volna unokáját, inkább jól beolvasott neki – amire egyébként megvolt minden oka. A papa leszögezte, hogy Peti teljes joggal haragudott meg rá, illetve kifejtette, hogy

Enikőnek fel kéne fognia, hogy férjnél van, ezért nem írogathat csak úgy rá mindenféle férfiakra.

Hiába bizonygatta a lány, hogy ehhez két ember kell, és nem egyedül ő a felelős a történtekért, a papa szerint a lány sikeresen elérte, hogy ennek a sztorinak itt legyen vége.

A szappanopera korábbi fejezeteiről szóló beszámolóinkat itt találjátok.


(via tv2play.hu)

 

Kritikánk a műsorról

A Házasság első látásra nagyon nyomasztó, de ettől működik igazán

Elfuserált kényszerházasságokon csámcsogni hétköznap esténként: ez a siker titka.

Tovább