Itt vannak az idei Super Bowl legjobb reklámjai!

Ben Affleck zenei karrierről álmodik, Jason Momoa újrajátssza a Flashdance-t, és Martin Scorsese is beköszön, természetesen a lányával.

Idén február 11-én tartják az amerikaifutball-bajnokság döntőjét, a Super Bowlt, ami hatalmas esemény, milliók nézik a közvetítését Amerika-szerte,

így a cégek közül sokan rukkolnak elő valamilyen különleges, ide szánt reklámfilmmel.

A Dunkin’ fánkos étteremlánc Ben Affleckkel forgatott kisfilmjében a sztori szerint a sztárnak elege lesz abból, hogy mindenki a világ legunalmasabb fickójaként emlegeti, ezért úgy dönt, popsztárbabérokra tör, és – felesége, J.Lo után szabadon – ő lesz B.Lo. Csak az a kár, hogy se hangja, se ritmusérzéke nincs…


Afflecknél határozottan muzikálisabbnak tűnik Jason Momoa, aki a Flashdance című zenés-táncos filmet forgatja újra a T-Mobile reklámjában a Dokik című sitcom két sztárjával, Zach Braff-fel és Donald Faisonnal. A fergeteges előadás végén még az eredeti film főszereplője, maga Jennifer Beals is beköszön.


Végül a Squarespace nevű weboldaltervező Martin Scorsesevel és lányával, Francescával hirdeti magát. A bájos kettős a maga szokásos stílusában, a szórakoztató generációs szakadékra ráviccelve próbál a jó öreg Marty számára megalkotni egy bizarr honlapot.


A reklámokon kívül egyébként előzetesek is debütálnak majd a Super Bowlon, ám azokat nem leplezik le előre. Annyit lehet tudni, hogy itt mutatják majd be a Hang nélkül: Első nap, a Bob Marley: One Love, az Agymanók 2., a Deadpool 3., A kaszkadőr, A majmok bolygója: A birodalom, a Kung Fu Panda 4. és a Twisters című Twister-folytatás (új) előzetesét.


(via Uproxx, The Hollywood Reporter, Variety)