Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

Várkert Mozi: BOSCH - A gyönyörök kertje

2017. december 13., 18:00
Az évforduló alkalmából készült ismeretterjesztő film a rejtélyekkel övezett festő legismertebb művét, a madridi Prado Múzeum életmű-kiállításán bemutatott Gyönyörök kertjét állítja a középpontba.

Müpamozi: Eleven hús (1997)

2018. január 8., 19:00
Szerelmi ötszög. Thriller. Bosszúfilm. Ilyesfajta címkéket aggathatnánk Almodóvar filmjére - de nem tennénk helyesen. Mert igaz ugyan, hogy filmjeiben Almodóvar bőséggel él a különféle filmműfajok elemeivel, megszokott nála az is, hogy filmes, színházi, irodalmi, képzőművészeti utalásokkal él, de a végeredmény soha nem sorolható be egyszerűen és egyértelműen.

Mozititkok: A koppányi aga testamentuma

2017. december 9., 15:00
Idén 50 éves A koppányi aga testamentuma című film! Kísérőprogram: kézműves foglalkozás Juhász Áron vezetésével

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál

2017. november 29. - december 3.
között az elmúlt év legfrissebb és legjelentősebb animációs alkotásait mutatják be. A nyitófilm ezúttal Kínából érkezett: a Have a Nice Day című, egész estés animáció a tarantinói film-noirt napjaink kínai külvárosi alvilágába helyezi - ezzel a szokatlan kombinációval hazájában is nagy port kavart.

Kritika

Erdélyi faszagyerek ne whiskyt igyon! - A Viszkis

Antal Nimród megcsinálta az évtized magyar akciófilmjét, amihez jár egy kellemes retróérzés, baromi jó zene, és az eddig ismeretlen Szalay Bence nagyszerű játéka, akiről nem hittem el, hogy hiteles lesz Ambrus Attila szerepében.

Kritika

Noomi, Noomi, Noomi, Noomi, Noomi, Noomi és Noomi - Hét nővér

Mit kezdjünk hét nagyon vagy csak kicsit különböző Noomi Rapace-szal egy kegyetlen jövőbeli társadalomban, ahol csak egynek kéne lenni belőle? Na mégis, mit?

Kiosztották a 14. Verzió díjait

A Legnagyobb hatású film díját (Impact Award) a Jacksonnak ítélte a diákzsűri, különdíjban részesült a Mr Gay Syria és a Várakozás. A legjobb diákfilm díját a Kisvárosi cowboyok kapta, a közönségdíjat A per alkotói vihették haza.

Kiderült néhány részlet Tarantino új filmjéről

Az 1969-ben játszódó történetben Charles Manson csak háttérelem lesz.

Máris újabb Agatha Christie-regényt néztek ki, amiből egészestés filmet csinálnak

A Halál a Níluson című regényből készül a következő film.

Jövőre visszatér A hihetetlen család, és ennek nem csak Furi örül

A Pixar végre folytatja az egyik legjobb filmjét.

Készül a Szellemkutya folytatása

Jim Jarmusch már dolgozik dolgozik rajta, Forest Whitaker mellett Tilda Swinton is újra együtt dolgozik a kultrendezővel.

Natalie Portmant nem zaklatták ugyan, de nap mint nap kerül megalázó helyzetbe

A színésznő elmondta, milyen nőnek lenni egy férfiak uralta szakmában.

Filmes rendezvények

Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

November 29. és december 3. között a Művész és a Puskin mozikban közel 20 filmre és számos kísérőprogramra, beszélgetésre ülhetnek be az érdeklődők.

Budapest Secret Cinema

November 7-én a Budapest Secret Cinema a TRIP-pel karöltve megkezdi 2017-es őszi/téli vetítéssorozatát! A filmkülönlegességek és maratonok egy új helyszínen, az újpesti rakparton található Zsilipben várják a nézőket.

Magyarhangya Catch-up Hétvége

Hetedik születésnapját ünnepli a magyarhangya, ezért december 1. és 3. között a Zsilipben catch-up hétvégét szervez. Többek között 12 filmet vetítenek le.

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál

Tizenötödik évadához érkezett a budapesti Anilogue Animációs Filmfesztivál. Az Uránia Filmszínházban és a Kino moziban november 29. és december 3. között az elmúlt év legfrissebb és legjelentősebb animációs alkotásait mutatják be.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Coco
  Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa.
  Időpontok
 • Férfikor
  Három budapesti férfi élete villan fel a filmben. A 91 éves fotóművész és lemezhamisító, Dezső, Frank a negyvenes nagybőgős és a kamasz Samu.
  Időpontok
 • Hét nővér
  A túlnépesedést megakadályozandó, bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet.
  Időpontok
 • Szabadulószoba
  Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába. A rejtvények egyre nehezebbé és halálosabbá válnak.
  Időpontok
 • A Viszkis
  A Viszkis című film a megtörtént eseményekből indul ki, és Ambrus Attila bűnözői karrierjét fikciós szálakkal keverve meséli el.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Anyám mozija
  Margherita olyan nő, aki sokat vállal magára. A foglalkozása a filmkészítés, és bár rendezőként elismert és sikeres, mégis kétségek gyötrik a munkájával kapcsolatban? Most is éppen...
  Időpontok
 • Harmadnaposok 2.
  Az ausztrál Kék-hegységben tartott esküvő rosszul indul, amikor a vőlegényre ráesik egy hatalmas szikla... A Harmadnaposok első részéből megismert fiúk, David, Tom és Graham most...
  Időpontok
 • Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája
  Az Intimissimi on Ice egy csodálatos összművészeti show, amely egyedülálló módon, az olasz kreativitás sugárzó erejével ötvözi a jégtánc és revü, a klasszikus zene és popzene, a...
 • Kutyák
  Roman jelentős területet örököl nagyapjától a fővárostól messze, a határ mentén. Azzal a szándékkal érkezik a kietlen vidékre, hogy jó áron, gyorsan túladjon a földeken, azonban...
  Időpontok
 • Mikulás karácsonyra
  Időpontok
 • Moszkva tér
  1989 sorsfordító, rendszerváltó esztendő volt. Az érettségiző Petya és barátai azonban mit sem törődik ezzel, csak a szombat esti bulik, a csajok léteznek, no meg az előre ismert érettségi tételek.
  Időpontok
 • Paddington 2
  Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és...
  Időpontok
 • Megjött Apuci 2
  Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad...
 • A nőkért
 • Stratton
  John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége Iránban készül megrohamozni egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot, ám az akció végzetes...
További premierek

Hollywoodi színésznőnek köszönhetjük a wifit

Hedy Lamarrt mindenki hollywoodi dívaként ismerte - pedig feltalálóként életünkre mai napig befolyással van.

Meghalt a világ legsármosabb operaénekese

Az orosz sztárénekes, az "opera Elvis Presley-je" 55 éves volt. Június óta agytumorral kezelték egy londoni kórházban.

Szabó P. Szilveszter: „Tegező viszonyban vagyok Istennel”

Ismét műsorra tűzi a Karinthy Színház a 2013-ban bemutatott Az ördög című produkciót, amelyet a korábbi előadás rendezője, Balikó Tamás emlékének szentelnek az alkotók. A november 24-től látható új változat rendezőjével, Szabó P. Szilveszterrel beszélgettünk.

Kvíz: 6 fura alapanyag egy csúcsétterem konyhájából - mindet felismered?

Benéztünk egy budapesti fine dining étterem konyhájába, milyen alapanyagokból főznek. Lefotóztunk párat, kíváncsiak vagyunk, hányat ismersz fel.

Simán rendeltem a hatósági zár alá vont boltból

Párhuzamos történet az újságok hírei és a tapasztalat alapján.