Programkereső

✰ hírek ✰ klipek ✰

Jegyajánló

A mozi hangjai - Tarantino elszabadul

2018. október 15., 19:30

Élje át Quentin Tarantino ikonikus filmjeinek csodálatos hangulatát olyan varázslatos énekesekkel, mint Fischl Mónika, Tóth Gabi, Király Viktor és Veréb Tamás. Közreműködik a Savaria Szimfonikus Zenekar és a VoiceStation kórus. Vezényel a filmzenék és a cross over kiváló képviselője: Pejtsik Péter.

Eros Ramazzotti

2019. október 24., 20:00

Az olasz szupersztár nem csak figyelmességből hangoztatja, hogy imádja Budapestet és a magyar közönséget, hanem be is bizonyítja: 2019-ben ugyanis negyedik élő koncertjére készül az Arénában!

Uriah Heep

2018. október 23., 19:00

Uriah Heep a Living The Dream című új album dalai mellett majd öt évtizedes pályafutásuk legnagyobb klasszikusai is elhangzanak a koncerten.

Caramel Ünnepi koncert a Vígszinházban

2018. december 28. 17:00 és 20:30

Caramel zenekarával ezúttal a Vígszínházban ad országos turnéját lezáró, ünnepi nagykoncertet.

Szeptember 23., vasárnap

Maarja Nuut

Müpa - Fesztivál Színház, 20:00

Az észt hegedűs-énekes Maarja Nuut mögött nem állnak nagy ügynökségek és lemezkiadók, mégis egy csapásra meghódította a kortárs világzene rajongóit. Szerzői kiadású lemezeit is elragadtatott kritikák fogadták, de különösen koncertjeivel ejtette bámulatba közönségét, Nyugat-Európától az Amerikai Egyesült Államokig.

Pribil Gyuri emlékkoncert

TRIP, 18:00

Fellépők: Ferenci György és a Rackajam, Sexit feat. Köszegi Zsolt, Chuck Berry Rock & Rollers, S-Modell.

Szeptember 24., hétfő

King Dude (USA)

A38 Hajó, 20:00

"Az Erő sötét oldala" - az A38 Hajóra két év után, új lemezével visszatérő King Dude maga az okkult Nick Cave. Egy fantasztikus hangú, megborult blues-rockot játszó énekes, aki Chelsea Wolfe-fal és nemrégiben Myrkurral duettezett.

Nicola Losito (zongora)

Benczúr Ház, 19:§

Magyarországon először ad koncertet Nicola Losito, akit nemzedéke legnagyobb tehetségei között tartanak számon.

Október 25., kedd

A38 Session: Odd Couple (DE)

Dürer Kert, 19:00

Egy szédült, őrülten szórakoztató berlini trió az Odd Couple, mely zenéjében a glam rock és a krautrock keverednek súlyos szövegekkel remek dalaikban. Az estet felvezető svájci duó ugyancsak a szédült kísérletezést vegyíti a kiválóan szórakoztató jelleggel.

Romengo & Mendelssohn Kamarazenear

MOM Kulturális Központ, 20:00

Az együttes tökéletes példa arra, hogy a cigányzenére igenis kíváncsi a világ. A Mendelssohn Kamarazenekar meghívta a Romengo Együttest egy közös koncertre, ahol mindkét együttes bemutatkozik saját számokkal is, de az este fénypontja az oláh-cigány és a klasszikus kamarazenekar közös muzsikálása lesz!

A Kutya Vacsorája

Kobuci Kert, 20:00

A sűrű nyár után, a zárt terekbe való teljes beköltözés előtt még egy utolsó fröccsözésre hív a zenekar az óbudai macskaköveken, hogy még utoljára a csillagok alatt vadásszunk egyet az éjben, bomoljanak a hamisítatlan kobuci ízei, és megkeressük azokat a bizonyos zöld szemeket.

¡Nosnach, Meszecsinka Duó

Valyo Kikötő, 19:00, ingyenes

A Nosnach (Móserádám és Ketrészendre) és a Meszecsinka (Oláhannamari és Biljarszkiemil) együtt búcsúzik a Valyo színpadán a nyártól. Band hugs Band. Gyertek, figyeljétek!Szándék szerint pontos kezdés!

Szeptember 26., szerda

Poklade, Söndörgő

Kobuci Kert, 20:00

A söndörgős srácok több mint 20 éve zenélnek együtt és táncoltatnak meg mindenkit tamburamuzsikájukkal életkortól függetlenül. Poklade: sokacul szó jelentése átváltozás. A „lelki átváltozás” minden emberben végbemegy, akár játssza, akár hallgatja a zenét.

Graveyard (SE), Bombus (SE)

A38 Hajó, 20:30

Révész Richárd hazánk egyik első számú latin jazz zongoristája, eddig is nagy sikert aratott latin stílusú Escucha Mi Ritmo, Menu 890 és Nuestro Ritmo címû lemezeivel. Műsorukban igazi vérpezsdítő, virtuóz latin jazz dalok szerepelnek.

Jazz Migration 2018 - Ikui Doki (F)

BMC - Opus Jazz Club, 20:00

A meglehetősen szokatlan – fagott, szaxofon/klarinét és hárfa – felállású trió formáció a francia női crossover-duó, a Dragon, és a kiemelkedő tehetségű fiatal szaxofonos-klarinétos Hugues Mayot találkozásával jött létre.

Udvaros Dorottya: Majdnem valaki

Hungarikum Élményház, 19:30

Az új lemez  sok szempontból az Átutazó világának folytatása. Bereményi szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, a nyolcvanas évek hangulatát persze felváltotta napjaink világa - 21. század címmel született is egy dal.

+ ELŐZETES +

Broadway

Öngyilkos tinisztori-musical az elmúlt Broadway-évad legnagyobb szenzációja

Igazi fiatal zsenipáros áll a Dear Evan Hansen című musical mögött, akik két éven belül nyerték el az Oscart, a Tonyt és a Grammyt is. A musicalban komplex, ellentmondásos karakterekkel mutatnak be kemény és fontos témákat.

72 órás drogbulik és vodka reggelire – mi történt Johnny Depp-pel?

Hogyan csúszott le az évek során az egyik kedvenc színészünk?

5+1 gyönyörű hazai vízesés, ahova idén ősszel el kell látogatnod

Túrázz a hazai erdőkben ősszel, és fedezd fel a vízeséseket!

Lakásfelújítás? Huh! Adunk pár tippet, hogy közben ne kapj agyvérzést!

Az otthoni apokalipszis megelőzhető, kezelhető, túlélhető.

Budapest Bár a MÜPÁban - MEGDUPLÁZZUK!
Budapest Bár a MÜPÁban - MEGDUPLÁZZUK!

2018. október 22. 15:30 és 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás