TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Lista A 10 legjobb skandináv bűnfilm

Amost bemutatott Hóember aligha kerül a nagy klasszikusok köré, akad bőven nagyszerű svéd, dán, norvég vagy akár izlandi bűnfilm akár három listára is.

Lista A filmtörténet legmenőbb kabátjai

A Szárnyas fejvadásztól a Taxisofőrön át a Casablancáig tele a filmtörténet ikonikus kabátokkal, amik nélkül Rick Deckard, Travis Bickle és Rick Blaine sem lehetett volna annyira menő.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Happy end
  A Happy end pillanatkép egy nagypolgári európai család életéből. Anne Laurent a dinasztia motorja, ő az egész családnak otthont adó calais-i kúria és birtok úrnője.
  Időpontok
 • HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják
  Két fiatal katonát, Jozef Gabcikot és Jan Kubis-t Prágába küldik, hogy meggyilkolják a legkegyetlenebb náci vezért, Reinhard Heydrich-t, az SS vezetőjét és a végső megoldás fő szervezőjét.
  Időpontok
 • Hóember
  Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba.
  Időpontok
 • My Little Pony - A film
  Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára.
  Időpontok

CIKKEK

A filmtörténet legmenőbb kabátjai

A Szárnyas fejvadásztól a Taxisofőrön át a Casablancáig tele a filmtörténet ikonikus kabátokkal, amik nélkül Rick Deckard, Travis Bickle és Rick Blaine sem lehetett volna annyira menő.

Lista 8 netflixes sorozat, amit látnod kell

Amikor másfél évvel ezelőtt először elérhetővé vált Magyarországon a híres Netflix, még szegényes volt a kínálat. Azóta rengeteg változott a helyzet.

ketrec

40 éves David Bowie Heroes albuma

Ma pontosan 40 éve, hogy David Bowie kiadta a Heroes-t, melyet az NME az év albumának nevezett, és az "1001 lemez, melyet hallanod kell mielőtt meghalsz" c. könyvben is szerepelt. Emellett számos nemzetközi lap is elismerően nyilatkozott róla.

A KULT50 bemutatja: Alföldi Róbert

Színházban direktben nem politizál, azonban társadalmi kérdéseket, jórészt a hatalom mikro- és makroközösségi természetét boncolgatja. Alföldi Róbert a Fidelio gondozásában megjelent KULT50 kiadvány ötvenes listáján az első név.