TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Lista

A Mátrix-trilógia 7 legjobb jelenete

A Wachowski testvérek az 1999-ben indult Mátrix trilógiát azóta sem tudták felülmúlni. Különösen az első rész ütött nagyot a maga idejében, és szinte egymást érik benne az ikonikussá vált jelenetek.

Hétvége

Csodás pasik minden napra

Ha az előző hétvégén gyönyörű nőket ajánlottunk a hétvégére, akkor illő, hogy most ugyanezt jó pasikkal tegyük. Három különböző generációból.

Hétvége

21 gyerekműsor hétvégére

Levetítik a Csimpilóták rajzfilmet, a Túl az Óperencián tehetségkutató show-ját, a Túl az Óperensztárt, a Banks úr megmentését, A Robin Hood, a fuszeklik fejedelmét és a Scooby-Doo - A nagy csapatot is.

Hétvége

21 gyerekprogram hétvégére

A Petőfi Irodalmi Múzeumban Aranyhétvégével, a Mezőgazdasági Múzeumban sarkvidéki utazással, a MOM-ban ingyenes családi nappal, míg a Műcsarnokban Bábképzetek kiállítással várnak benneteket!

Fidelio

Készen állsz a valóságra?

Pandának öltözött természetvédők és öltönyös merénylők - az idei World Press Photo képeiből állítottunk össze galériát.

Fidelio Molnár Piroska dalban mondja el

Molnár Piroska gazdag életpályája nemcsak jelentős prózai alakításokat tartalmaz, hanem emlékezetes zenés szerepek sorát is. Ezekből hallhatunk egy csokorra valót a Rózsavölgyi Szalonban október 6-tól látható színházi esten.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 47 méter mélyen
  Két lánytestvér Mexikóban nyaral. Egy nap extrém cápanézésre indulnak. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed.
  Időpontok
 • Hetedik alabárdos
  A Hetedik alabárdos humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az "örök statiszta" szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik.
  Időpontok
 • Isten hozott Németországban!
  Angelika nemrég vonult nyugdíjba, de ahelyett, hogy élvezné a gondtalan mindennapokat, különös ötlete támad. Úgy dönt - férje kérésének ellenére - hogy befogad a családba egy menekültet.
  Időpontok
 • A kairói eset
  Noredin, a korrupt kairói rendőrség egyik nyomozója egy eleinte egyszerű gyilkossági esetnek tűnő ügyet vizsgál, amelyről hamarosan kiderül, hogy egy szerteágazó bűncselekmény-sorozat része.
  Időpontok
 • Kingsman: Az aranykör
  Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.
  Időpontok
TV2

A kém

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát.

Mozi+

Kingsman: A titkos szolgálat

Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot.

AMC

Azonosság

Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Sikeres visszatérés a munkába gyerekvállalás után, 40 felett is - Elmondjuk, hogyan csináld!

Turay Ida Színház, október 3., 18:00
Olyan nők osztják meg veled a sikeres visszatérés és váltás kulcsát, akik már többször megtették a nagy lépést. Ha egy nő gyerekvállalás után szeretne visszatérni a munkaerőpiacra, le kell, hogy győzzön jó néhány akadályt. Sajnos sok munkahely szívesebben alkalmazza a fiatalabb generáció jövevényeit, de ha tudod, milyen lépéseket kell megtenned, mire kell figyelned a lelki útmutatót és a gyakorlati lépéseket illetően, egyszerűen nem lehet, hogy nem fog sikerülni a pályára állás.

Ingyenes

Tudományok Fővárosa

Budapest, Várkert Bazár - szeptember 23., 10.00

Szeptember 23-án a Várkert Bazárban összegyűlnek a tudományok nagyágyúi, hogy a nagyközönség előtt kössék össze a Földet a világűrrel, a robotokat az emberekkel, a tudományt a kíváncsiskodókkal. A rendezvény célja, hogy közelebb hozza az emberekhez a gyakran távolinak tűnő tudományokat.

ELEVEN Ősz

Budapest, Bartók Béla út - szeptember 22-24.

Három napra beköltözik Finnország a Bartók Béla Boulevard-ra: mobilszauna, mölkky és rengeteg finn design termék érkezik a budai utcafesztiválra. De a skandináv ízek szerelmesei is örülhetnek: finn desszerteket, kávékülönlegességeket és nemzeti ételeket is lehet majd kóstolni az ELEVEN Ősz idején.

ketrec

Karácsonyra megkapjuk a magyar Trónok harcát?

Pár hete tűnt fel szinte a semmiből a  Királyok és Keresztek  ambiciózus csapata, akik – ahogy mondani szokás – felrobbantották az internetet grandiózus tervükkel: egy francia mintát követő, izgalmasnak és látványosnak ígérkező, ízig-vérig hazai történelmi képregénnyel!

Pikáns titkot rejtő ékszerek a 18. századból

Mi lehet izgatóbb egy György-korabeli nemes úr számára, mint egy titkos viszony, főleg ha a nyílt színen hivalkodhatnak vele a lebukás veszélye nélkül? Maga az angol uralkodó hozta divatba a szerelmi zálogoknak ezt a mára szinte elfeledett változatát.

Tudunk önnek újat mondani a Scaláról?

Világhírű zeneszerzők, karmesterek, énekesek és zenészek sora koptatta a Scala színpadát, és nem kevésbé prominens személyek ültek a nézőtéren is. Vajon akad az alábbiak között újdonság az ön számára?