Koncert

Nick Cave & The Bad Seeds

Elmarad
Nick Cave előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2021. május 13. (csütörtök) 20:00
Ár: álló és ülőhelyek 12900 - 24900 Ft

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület Stefánia út 2.

A Nick Cave and the Bad Seeds átütemezte európai turnéját 2021 tavaszára, a magyarországi koncertre 2021. május 13-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek.


Az ausztrál zenekar fellépéseit a Guardian kritikusa „örömteli és váratlanul felemelő” élményként írta le, míg az Independent tudósítása szerint a koncertek „az egyik pillanatban feszült és mennydörgő hangulatúak, a másikban pedig gyengédek és katartikusak”.


A zenekar 17. stúdiólemeze, a Ghosteen 2019. október 4-én jelent meg digitális formában, és egyetértés alakult ki azzal kapcsolatban, hogy az eddigi legjobb munkáik közé tartozik. A Recorder ajánlójában megrendítőnek nevezte a több mint 70 perces lemezt, amely november 8-án jelenik majd meg fizikai, köztük CD és bakelit formában, de már előrendelhető a www.nickcave.com/ghosteen oldalon. Addig is a felvétel szabadon meghallgatható a Youtube-on: https://youtu.be/GwlU_wsT20Q További album elérhetőségek: https://ncandtbs.lnk.to/ghosteendigitalPR


https://youtu.be/9iGxoJnygW8