TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Koncert Bródy János: Ráadás

A RÁADÁS koncertek nem érnek véget! A fantasztikus BRÓDY70 Aréna után is tovább tart a RÁADÁS koncertsorozat.

Heti mozipremierek Összes premier

 • anyám!
  Az idősödő költő és fiatal felesége egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét.
  Időpontok
 • Aurora Borealis - Északi fény
  Az Aurora Borealis - Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja.
  Időpontok
 • Az igazi törődés
  Kjetil és Camilla Norvégiában élnek örökbe fogadott kolumbiai származású gyermekükkel. Camilla váratlanul életét veszti egy balesetben. A magára maradt apa nagyon nehezen birkózik meg a helyzettel.
  Időpontok
 • A kis vámpír
  Rudolph, a vámpír fiú a szülinapi bulijára készül. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról.
  Időpontok
 • Négyen a bank ellen
  Négy férfi őrült tervet eszel ki, hogy visszaszerezzék pénzüket: kirabolják a bankot.
  Időpontok

CIKKEK

Ennio Morricone legjobb filmzenéi

A világ egyik legnagyobb filmzeneszerzője ma koncertezik a Papp László Sportarénában. Összeszedtünk néhányat a legjobb zenéi közül, hogy aki nem jutott be, vigasztalódhasson egy kicsit: a klasszikus westernektől egészen A polipig.

Cool

A kabalapasi

A születésnapi zsúron a tízéves Charlie nem volt hajlandó megpuszilni a boszorkányos kinézetű osztálytársnőjét, mire a vérig sértett lány megátkozta. Huszonöt esztendővel később, Charlie még mindig az átoktól szenved.

HBO

Hatton Garden - az utolsó meló

Négy öreg, nyugdíjas East End-i bűnöző élete nagy dobására készül. A mackók felnyitására szakosodott csapatot a 76 éves Brian Reader és egy rejtélyes fickó vezeti. A társaság 2015 húsvét víkendjén lép akcióba.

Cinemax

Fekete mise

Barátok voltak. John Connolly és James 'Whitey' Bulger együtt nőttek fel a dél-bostoni utcákon. Azután vagy húsz évig nem találkoztak. Mire a '70-es években újra összefutnak, Connolly az FBI magas rangú tisztje, Whitey pedig az ír maffia főnöke lett.

Programok, amiket ne hagyj ki!

WE WILL ROCK YOU musical Budapesten!

17 ország és 16 millió néző után Budapesten a QUEEN világhírű musicalje, a We Will Rock You! 24 QUEEN világsláger egy látványos szuperprodukcióban. Előadások: 2017. 11. 24-25-26, BOK Csarnok

Laurent Blondiau & Gadó Gábor

Lumen kávézó, október 20., 20:00
"A szépség egy labirintus. Sokan megindulnak benne, de a legtöbben feleúton elfáradnak, megállnak. Csak néhányan jutnak be a labirintus közepébe. Ott Isten várja, fölzabálja és kiokádja öket. Akkor kijönnek a labirintusbôl, megállnak a labirintus ajtajában, és az arra jövöket szelíden befelé tessékelik." (Simone Weil)

Totth Benedek: Az utolsó utáni háború

Tesla, október 20., 18:00
Totth Benedek első regénye, a Holtverseny valódi kultkönyv lett. A Margó-díjas szerző új regénye méltán tarthat számot hasonló sikerre. Az utolsó utáni háború egyszerre felnövekedéstörténet, háborús kalandregény, egy békében felnőtt generáció víziója a totális világégésről.

ketrec

Monroe New Yorkban

1955-öt írtunk, amikor Marily Monroe gondolt egyet, otthagyta Hollywoodot és New Yorkba ment. Ebben a nagyon őszinte és színészként rendkívül fontos korszakában fotózta őt Ed Feingersh, a képekből pedig később Marilyn 55 címmel album is megjelent.

Ádám almái - ahogy még biztosan nem látta!

Mindig rizikós vállalkozás népszerű filmeket színpadra adaptálni, ám Szikszai Rémusznak sikerült megtalálnia hozzá a megfelelő színházi formát. A sikerrel futó Kutyaharapás után október 21-én a dán kultfilm, az Ádám almái bemutatójára készül.

Túl magas, hogy balerina legyen?

Számos olyan esetről számoltunk már be, amikor a konvencionálistól eltérő külsejű táncosok falakat áttörve érvényesültek, bizonyítva, hogy az előadó művészi kvalitásai legalább annyit vetnek a latba, mint a fizikai adottságok. Sara Michelle Murawski története is ezt példázza.