TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Hétvége

Csodás pasik minden napra

Ha az előző hétvégén gyönyörű nőket ajánlottunk a hétvégére, akkor illő, hogy most ugyanezt jó pasikkal tegyük. Három különböző generációból.

Hétvége

21 gyerekműsor hétvégére

Levetítik a Csimpilóták rajzfilmet, a Túl az Óperencián tehetségkutató show-ját, a Túl az Óperensztárt, a Banks úr megmentését, A Robin Hood, a fuszeklik fejedelmét és a Scooby-Doo - A nagy csapatot is.

Hétvége

21 gyerekprogram hétvégére

A Petőfi Irodalmi Múzeumban Aranyhétvégével, a Mezőgazdasági Múzeumban sarkvidéki utazással, a MOM-ban ingyenes családi nappal, míg a Műcsarnokban Bábképzetek kiállítással várnak benneteket!

Tévé

Meryl Streep a nyakát szegi, és ez nagyon vicces

Meryl Streepnek hátracsavarodik a feje, Goldie Hawn hasába óriási lukat lőnek. Gonosz komédia a Jól áll neki a halál, de olyan jó nézni, ahogy a két színésznő kicsinálja egymást és a kishivatalnok bajuszú Bruce Willist.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 47 méter mélyen
  Két lánytestvér Mexikóban nyaral. Egy nap extrém cápanézésre indulnak. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed.
  Időpontok
 • Hetedik alabárdos
  A Hetedik alabárdos humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az "örök statiszta" szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik.
  Időpontok
 • Isten hozott Németországban!
  Angelika nemrég vonult nyugdíjba, de ahelyett, hogy élvezné a gondtalan mindennapokat, különös ötlete támad. Úgy dönt - férje kérésének ellenére - hogy befogad a családba egy menekültet.
  Időpontok
 • A kairói eset
  Noredin, a korrupt kairói rendőrség egyik nyomozója egy eleinte egyszerű gyilkossági esetnek tűnő ügyet vizsgál, amelyről hamarosan kiderül, hogy egy szerteágazó bűncselekmény-sorozat része.
  Időpontok
 • Kingsman: Az aranykör
  Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.
  Időpontok

EZT NÉZD A TÉVÉBEN!

RTL Klub

Rendes fickók

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling).

Cloverfield

A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, ami egy más világhoz tartozik, rettenetes és óriási.

DIGI Film

Dredd

A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Sikeres visszatérés a munkába gyerekvállalás után, 40 felett is - Elmondjuk, hogyan csináld!

Turay Ida Színház, október 3., 18:00
Olyan nők osztják meg veled a sikeres visszatérés és váltás kulcsát, akik már többször megtették a nagy lépést. Olyan nők osztják meg veled a sikeres visszatérés és váltás kulcsát, akik már többször megtették a nagy lépést. Ha egy nő gyerekvállalás után szeretne visszatérni a munkaerőpiacra, le kell, hogy győzzön jó néhány akadályt. Sajnos sok munkahely szívesebben alkalmazza a fiatalabb generáció jövevényeit, de ha tudod, milyen lépéseket kell megtenned, mire kell figyelned a lelki útmutatót és a gyakorlati lépéseket illetően, egyszerűen nem lehet, hogy nem fog sikerülni a pályára állás.

Aranyhétvége

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum - szeptember 23-24.

Idén ünnepeljük Arany János születésének 200. évfordulóját. E jeles ünnep alkalmából a szeptember 23-i és 24-i hétvégén Arany János költeményei kelnek életre a Múzeum kertjében és termeiben. Lépjetek be a költő legismertebb verseibe és játsszatok költeményeivel! Kicsiket és nagyokat szeretettel vár a Versfaragó műhely, ahol ki-ki elkészítheti saját örökbecsű költeményét.

A mi osztályunk

Budapest, Katona, Kamra - szeptember 24., 19.00

A mi osztályunk megrázó elbeszélés az egyéni és közös bűnről, a felelősségről, igazságról, melyre úgy tűnik, hogy senkinek nincs szüksége. Az autentikus események részleteit felhasználó darab nem csupán a 20. századi komplikált lengyel-zsidó-német-orosz kapcsolatok elé tart tükröt, hanem egyetemes üzenetet hordoz az emberek közötti megértés - és megértés szándékának - hiányáról.

ketrec

Karácsonyra megkapjuk a magyar Trónok harcát?

Pár hete tűnt fel szinte a semmiből a  Királyok és Keresztek  ambiciózus csapata, akik – ahogy mondani szokás – felrobbantották az internetet grandiózus tervükkel: egy francia mintát követő, izgalmasnak és látványosnak ígérkező, ízig-vérig hazai történelmi képregénnyel!

Pikáns titkot rejtő ékszerek a 18. századból

Mi lehet izgatóbb egy György-korabeli nemes úr számára, mint egy titkos viszony, főleg ha a nyílt színen hivalkodhatnak vele a lebukás veszélye nélkül? Maga az angol uralkodó hozta divatba a szerelmi zálogoknak ezt a mára szinte elfeledett változatát.

Tudunk önnek újat mondani a Scaláról?

Világhírű zeneszerzők, karmesterek, énekesek és zenészek sora koptatta a Scala színpadát, és nem kevésbé prominens személyek ültek a nézőtéren is. Vajon akad az alábbiak között újdonság az ön számára?