Személy

Natalie Portman

színész, producer, rendező ...
 
Született: 1981. június 9. (36 éves) (Izrael, Jeruzsálem)


Értékelés:

338 szavazatból
Szerinted?
Családja születése után nem sokkal az Egyesült Államokba költözött. Tizenegy éves volt, amikor gyakorlatilag véletlenül fölfedezték. A gyönyörű kislányban sokan láttak fantáziát mint modell, ő azonban inkább a színészethez vonzódott. 1994-ben a Luc Besson által rendezett Leon, a profi című filmben egy lélegzetelállító alakítással tett szert ismertségre. 1996-ban a Gyönyörű lányokban szintén elbájolta mind a nézőket, mind a kritikusokat. Amidala királynő szerepe a Baljós árnyakban kisebb művészi kihívást jelentett ugyan, azonban igazi szupersztárrá emelte, a már amúgy is igen népszerű fiatal színésznőt. Natalie Portman ezután a Mindenütt jó című filmben csillogtatta meg színészi képességeit, majd együtt játszott egy filmben Ashley Judd-dal. 2002-ben A klónok támadásában ismét visszatért a hangos sikerek világához.

Linkek:
Vélemény:


2016. június 30. 23:05
Én is kedvelem mint színésznőt, de ahogy olvastam a fekete hattyú díjesős korszaka óta konkrétan ledolgozta magát szakmailag eléggé rendesen, bukta bukta hátán meg olyan esetek hogy egyszer kétszer fog ki valami olyat ami jobb szerepnek mondható esetleg. Szóval rá jár a rúd rendesen de talán idővel kievickél ebből a dologból, és visszatér az élvonalba ahol volt eléggé sokáig.

2016. június 18. 11:29
Imádom Natalie-t!
A 'Leon, a profi' óta követem a filmes karrierjét, aztán kb. a 2000-es évek elejétől már mindent figyelek, ami vele kapcsolatos. Hírek, interjúk, nyilvános megjelenések, fotózások, képek, videók, minden.
Tehetséges színésznőnek tartom, jó filmekben is szerepel. Mindent szeretek benne, igazi kedvenc és én egy igazi rajongója vagyok. Nem mellesleg, a jelenkor egyik legszebb (ha nem A Legszebb!) színésznője!

2016. május 23. 16:33
Tökéletesen igazad van. Ezért van ennyit szerepeltetve is,nem azt mondom nem jó színésznő,de számos tehetség van még rajta kívül,akinek fele,vagy tized ennyi szerep se jut,mert nem zs...
Nézzük meg csak Gibbsont igaz,nem fiatal már,de 2007-óta, mióta mondott egy rossz mondatot,milyen jó szerepei vannak....egyik oscar gyanús filmet kapja a másik után. :D

Összes hozzászólás